Çerkeşspor 3 puanı 3 golle aldı

Çerkeşspor 3 puanı 3 golle aldı

Çerkeş Belediyespor ilk yarının son maçında, grubun lideri olan Yeni Sarayspor'u Çankırı'da 3-2 yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

Çankırı Amatör Futbol Ligine bugün oynanan üç maç ile devam edildi. Çerkeş Belediyespor Çankırı Kamp Eğitim Merkezi sahasında Yeni Sarayspor ile oynadığı maçı 3-2 kazanarak Çerkeşliler'e güzel bir yeni yıl armağanı verdi.

Çankırı'da sentetik sahada oynanan maçta, konuk Çerkeşspor rakibi Yeni Sarayspor'u 3-2 yenerek liderliğe yükseldi. Çerkeş Belediyespor'un 3 golünü de günün başarılı oyuncusu Hidayet kaydetti.

Maça hızlı başlayan Çerkeş Belediyespor Hidayet'le 1-0 öne geçti. Sarayspor'un golcü futbolcusu Mesut peş peşe attığı gollerle takımını 2-1 öne geçirdi. Maçın ilk yarısı Sarayspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya yine hızlı başlayan Çerkeş Belediyespor Hidayet'le önce beraberliği ve 85. dakikada attığı golle de takımını hem galibiyete hem de liderliğe taşıyan skoru belirledi.

Bu sonuçtan sonra Çerkeş Belediyespor oynadığı 4 maçın üçünü kazanarak sezonda ilk defa (A) Grubunda 9 puanla liderlik koltuğuna otururken, rakibine yenilen Sarayspor da bir maç eksikle, averaj ve 6 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Günün diğer maçlarında alınan skorlar şöyle:
Orta Belediyespor: 0 - Ilgaz Spor: 5
Yapraklı Belediyespor: 3 - Shçekspor: 1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler