Çerkeş'te kent meydanı, yeraltı otoparkı ve müftülük binası temel atma töreni

Çerkeş'te kent meydanı, yeraltı otoparkı ve müftülük binası temel atma töreni

Çankırı'nın her geçen gün giderek yükselen değeri Çerkeş ilçesinde bugün Vali M. Fırat Taşolar'ın katıldığı kent meydanı, yeraltı otoparkı ve müftülük binası temel atma töreni gerçekleştirildi.

ÇANKIRI'nın ilçeleri arasında gerek bölgeye yapılan yatırımlar gerekse hayata geçen belediye projeleri ile her geçen gün giderek bir cazibe merkezi haline dönüşen Çerkeş'te bugün alışılmadık bir 'temel atma' töreni düzenlendi.

TOKİ ve Çerkeş Belediyesi'nin ortak projesi olarak hayata geçecek olan Kent Meydanı, yeraltı otoparkı ve ilçe Müftülük binasının temel atma töreni saat 12:00'de başladı. Temel atma törenine başta Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar olmak üzere; AK Parti İl Başkanı Koray Erdoğan, Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı ve vatandaşlar katıldı.

cerkes-hasan-sopaci-temel-atma-ekim-resim-02.jpg

BAŞKAN HASAN SOPACI BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ!

Bilindiği gibi Mart 2014 yerel seçimleri ile birlikte Çerkeş Belediye Başkanı olarak göreve başlayan Hasan Sopacı, görevde bulunduğu 9 yılı aşkın süre içerisinde gerçekleştirdiği projelerin tamamında ne 'temel atma' ne de 'açılış' töreni düzenledi. Bu yönüyle dikkatleri üzerinde toplayan Başkan Sopacı, 'belediye başkanlığı' süreci içerisinde 'ilk kez' Çerkeş'te bir 'temel atma' töreni düzenlemiş oldu...

temel-atma-toreni-cankiri-cerkes-hasan-sopaci-resim-02.jpg

kent-meydani-cankiri-cerkes-hasan-sopaci-resim-02.jpg

ÇERKEŞ KENT MEYDANI

Çerkeş'in vizyonuna değer katacak, Çarşı merkezinin cazibesini arttırmakla birlikte ilçede araç park sorununu büyük ölçüde rahatlatacak olan ve toplamda 3500 m2'lik alana sahip Kent Meydanı 2200 m2 alana inşa edilecek. 72 araç kapasiteli, 10 adet elektrikli araçlar için şarj istasyonu, yıkama ve yağlama ünitesi bulunan çift asansör ve çift merdivenli Yeraltı Otoparkı ve Kent Meydanı'nın üzeri granit ve bazalt taşlar ile kaplanacak. Ağaçlandırma, yeşil alanlar ve dinlenme alan çalışmaları sonrasında yaklaşık bir yıllık sürede vatandaşların hizmetine açılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler