Çerkeş'te yılların esnaflarına 'onur belgesi' verildi

Çerkeş'te yılların esnaflarına 'onur belgesi' verildi

Çerkeş Belediyesi'nin yeni hizmete açtığı Kültür Merkezi'nde, Mal Müdürlüğü tarafından düzenlenen "esnaf yemeği"nde 10 yıllık ve 40 yıllık esnaflara 'onur belgesi' verildi.

ÇERKEŞ Mal Müdürü Musa Sevilmiş ve personelinin hazırladığı "Esnaf yemeği" buluşmasında 10 yılı ve 40 yılı aşkın esnaf ve sanatkârlara plaket ve 'onur belgesi' verildi. Programa Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Çankırı İl Defterdarı Umut Vural, Esnaf Odası Başkanı Kadir Arslan, Esnaf Kredi Kefalet Koop. Başkanı Hüseyin Erdoğan, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve esnaflar katıldı.

HASAN SOPACI: KIYMETLİ MÜDÜRÜMÜZE YENİ GÖREV YERİNDE MUVAFFAKİYETLER DİLİYORUM

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, yemekte yaptığı konuşmada "Çerkeş Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen esnaf buluşması programına katıldık. Meslekte 10 yıl ve 40 yılı aşkın esnaf ve sanatkarlarımız ile bir araya gelerek plaketlerini ve onur belgelerini takdim ettik. Programın hazırlanmasında emeği geçen İlçe Mal Müdürümüz Musa Sevilmiş’e ve personeline teşekkür ediyorum. Kıymetli Müdürümüz Musa Sevilmiş'e ilçemizde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerinde muvaffakiyetler diliyorum.'' dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra İlçe Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ve Belediye Başkanı Hasan Sopacı tarafından esnaflara plaketleri ve onur belgeleri takdim edildi. Hatıra fotoğrafları çekildikten sonra program sona erdi.

cerkes-hasan-sopaci-esnaf-bulusmasi-resim-01.jpg

cerkes-esnaf-yemegi-aralik-resim-044.jpg

cerkes-esnaf-bulusmasi-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler