Cesedi toprağa gömülü bulundu!

Cesedi toprağa gömülü bulundu!

Kayıp kadının cesedi, sevgilisinin çiftlik evinde toprağa gömülü bulundu

Gaziantep'te, yakınları tarafından hakkında kayıp başvurusunda bulunulan 28 yaşındaki Sevda Başar'ın cesedi, yasak aşk yaşadığı öne sürülen evli sevgilisinin çiftlik evinde toprağa gömülü bulundu. Başar'ın göğsüne av tüfeği ile ateş edilerek öldürüldüğü saptanırken, cinayetin ardından Sırbistan'a gittiği ortaya çıkan kadının sevgilisi Ethem O.'nun yakalanması için çalışma başlatıldı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sevda Başar'ın evine gitmediği ve 3 gündür kayıp olduğu ihbarının ardından çalışma başlattı. Başar'ın hayatını mercek altına alan jandarmalar, bekar kadının Yağdöver Köyü'nde oturan evli Ethem O. ile aşk yaşadığını belirledi. Bunun üzerine çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştıran jandarma, 2 gün önce İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Sırbistan'a gittiği saptanan Ethem O.'nun çiftlik evine savcılık kararıyla baskın düzenledi.

CESEDİ TOPRAĞA GÖMÜLÜ BULUNDU
Eğitimli köpeklerin de kullanıldığı aramada, çiftlik evinde iş makineleriyle kazı yapıldı. Kazıda, çıplak olarak cesedine ulaşılan Sevda Başar'ın av tüfeğiyle gögüş bölgesine açılan ateş sonucu öldürüldüğü belirlendi. Başar'ın cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için morga gönderildi.

Jandarma, yurt dışına çıkan Ethem O.'nun yakalanması için arama kararı çıkararak Sırbistan'daki makamlarla iletişime geçti. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler