Çetin Kapdan MHPden Başkan aday adayı

Çetin Kapdan MHP'den Başkan aday adayı

Karatekin gazetesi yazıişleri müdürü Çetin Kapdan, MHP'den belediye başkan aday adaylığı açıklamasını yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP)Çankırı Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıklayan gazeteci Çetin Kapdan, dilekçesini parti yönetimine verdi.

Doğum yeri olan Esentepe Mahallesinden Cuma Namazı sonrasında adaylığını açıklayan Karatekin Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Çetin Kapdan, Esentepe Mahallesinin tarihinde ilk kez bir belediye başkanı aday adayı çıkarttığını belirterek, hemşerilerinden destek istedi.
 
Gazetecilik yaptığını hatırlatan Kapdan, Çankırı'nın sorunlarını yakından takip ettiğini ve çözüm noktasında gereken ne varsa yapılacağını kaydetti.
 
Kapdan, daha sonra parti binasına gelerek aday adaylığı dilekçesini MHP Merkez İlçe Başkanı Mahmut Doğar'a verdi.
 
Adaylık başvurusunu yaptıktan sonra İl Başkanlığı'nda bir basın açıklaması yapan Kapdan, "MHP bir iddianın partisi ve benim de bir iddiam var. Sarıbaba'nın bozkurtu olarak halkımızın teveccühü ile 3 hilali belediye burcuna dikeceğim ve bunun için canla başla çalışacağım.
 
Partimizden aday olacak arkadaşımız kim olursa olsun, seçim sonuna kadar yanında ve destekçisiyim. Bu sözümden iddiam olmadığı anlamı çıkarılmasın. Elbette gönlümde aday olmak yatıyor ve gönlümdeki aslanın her aday adayı arkadaşımızın da gönlünde olduğunu biliyor, hakkımızda hayırlı olanın nasip olmasını diliyorum" dedi.
 
Kendisine büyük destek veren eşi Aynur Kapdan'a da teşekkür eden Kapdan, "Adaylık başvurusu öncesi Esentepe'ye gittik. Diğer aday adayı arkadaşlarımda benimle birlikte oraya geldiler. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Benimde, aday adayı olan arkadaşlarımızın da bir hedefi var. O da Çankırı Belediye Başkanlığını almak. Bugün MHP'de birlik ve beraberliğin en büyük örneğini sergiledik" dedi.
 
cankiri-cetinkapdan-mhp-baskanadayi-sozcu-resim-05.jpg
 
YUSUF NACİ BAYINDIR: MHP HALKIN PARTİSİDİR
"Yarım bıraktığımız işleri tamamlamak için bu belediyeyi mutlaka alacağız" diyerek sözlerine başlayan MHP İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır ise, "İki dönemdir başarısız bir belediye ile karşı karşıyayız. Sokaklarına yollarına baktığımızda isyan eden vatandaşlarımızı görüyoruz. Vatandaşlarımızın bu isyanlarına ilaç olmak ve yarım kalan işleri tamamlamak için bu arkadaşlarımız projeleri ile göreve hazır. Aday adayı olan her arkadaşımız vizyonu ve kapasitesi ile bugünkü yönetimden kat ve kat daha başarılı olacaktır" dedi.
 
cetinkapdan-esentepe-mhp-baskanadayi-sozcu-resim-051.jpg
 
"Küstüren ve ayrıştıran bir zihniyet asla olmayacağız" diyen Bayındır, "İnsanlarımızı dışlamadan, hakir görmeden herkese kucak açacağız. MHP zaten halkın partisidir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler