CHP 250’ye yakın belediye başkan adayını açıklayacak

CHP 250’ye yakın belediye başkan adayını açıklayacak

CHP Genel Merkezi’nde yarın yapılacak Parti Meclisi toplantısında aralarında büyükşehir belediye başkan adaylarının da olduğu 250’ye yakın adayın açıklanması bekleniyor.

SEÇİMLERE yaklaşık 3 ay gibi bir süre kaldı. Cumhuriyet Halk Partisi’nde seçim çalışmaları da hızlandı. CHP Parti Meclisi, yarın saat 17:30'da yerel seçim gündemiyle toplanacak. Toplantıda, 250’ye yakın seçim çevresinin belediye başkan adayları belli olacak.

Cumhuriyet'ten Nagihan Yılkın'ın haberine göre; Parti Meclisi’nde, Adana, Mersin, Hatay ve Aydın büyükşehirleri de gündeme gelecek.

Adana’da mevcut başkan Zeydan Karalar, Mersin’de Vahap Seçer, Aydın’da Özlem Çerçioğlu ile devam edilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Hatay için ise Lütfü Savaş ile devam edilip edilmeyeceği belirsiz.

CHP’de salı günü bir Parti Meclisi toplantısının daha yapılması planlanıyor. Toplantıda adayların bir kısmının daha açıklanacağı bekleniyor.

Öte yandan İstanbul’daki ilçe adaylarının bir kısmının da önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor. CHP en geç 15 Ocak’ta tüm adaylarını ilan etmiş olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler