CHP Çankırı Gençlik Kolları'ndan çocuklara kışlık mont desteği

CHP Çankırı Gençlik Kolları'ndan çocuklara kışlık mont desteği

CHP Çankırı Gençlik Kolları İl Başkanı Ozan Kul'un öncülüğünde gerçekleştirilen 'yardım organizasyonu' ile ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kışlık mont yardımı gerçekleştirildi.

CHP Çankırı Gençlik Kolları İl Başkanlığı tarafından yardıma muhtaç ailelerin çocuklarına yönelik gerçekleştirilen 'kışlık kaban-mont' yardımı ile ilgili Sözcü18 Haber Merkezi'ne konuşan Başkan Ozan Kul şunları söyledi:

"CHP Çankırı İl Gençlik Kolları olarak her sene bir bot bir mont etkinliği düzenlemekteyiz. Sadece adında ak olan, geleceğimizin ve cumhuriyetimizin mirasçıları olan Ata'mızın evlatlarını bu soğuk günlerde ısıtamayan iktidara karşı 'Geliyor gelmekte olan' diyerek onların yapamadıklarını yapmaya devam ediyoruz. 

Bu vatanda çeteleri korumak yerine evlatlarımız daha fazla üşümesinler diyerek Çankırı sokaklarını karış karış geziyor nerede unutulan var arıyoruz, bu yaptıklarımızı ülkemizin geleceği yok olmasın evlatlarımızın içlerinde bir umut ışığı olsun diye yapıyoruz. Birileri sıcacık saraylarında uyurken çocuklarımızın üşümesine tahammülümüz kalmamıştır. Ama tekrar hatırlatıyoruz, bizden çaldığınız her şeyi sizden geri alana kadar mücadelemiz sürecek."

cankiri-chp-genclik-yardim-resim-02.jpg

cankiri-chp-yardim-resim-03.jpg

chp-cankiri-genclik-yardim-03.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler