CHP İl Başkanı Kanat, 'belediye başkan adayları'nı tanıttı

CHP İl Başkanı Kanat, 'belediye başkan adayları'nı tanıttı

CHP Çankırı İl Başkanı Ahmet Şükrü Kanat düzenlediği toplantı ile başta Merkez belediye başkan adayı İlhan Tekin olmak üzere, ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı...

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Çankırı İl Başkanlığı, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine yönelik belediye başkan adaylarını tanıttığı bir toplantı düzenledi. Toplantı, Çankırı İl Sağlık Müdürlüğü önünde gerçekleşti.

CHP İl Başkanı Ahmet Şükrü Kanat yaptığı konuşmada yaptıkları siyasi mücadelenin demokratik bir şekilde sürdürüldüğü vurgusunu yaparak Çankırı Belediye Başkan adayı İlhan Tekin’in Milli Eğitim Müdürlüğü görevi ve Belde Belediye Başkanlığı tecrübesine vurgu yaptı. Ayrıca, Çerkeş Belediye Başkan adayı Cengiz Elvanağacı 40 yıl süren siyasi kariyerini ve sendikacılık geçmişini aktardı.

Toplantıda; ilçelerden belediye başkan adayı gösterilen isimler de kısa özgeçmişleriyle kendini tanıttı. Ilgaz Belediye Başkan adayı Muharrem Lafcı, Ilgaz’ı eski günlerine döndürme hedefini dile getirirken, Korgun Belediye Başkan adayı Recep Sargın, Korgun’u daha güzel bir hale getirmek için çaba sarfedeceklerini ifade etti.

Yapraklı Belediye Başkan adayı Cesur Çağlar ise yurt dışında edindiği deneyimi baba ocağı Yapraklı'ya kazandırmak istediğini belirtti.

Tanıtım toplantısına Şabanözü Belediye Başkan adayı Sadık Dülger ve Bayramören Belediye Başkan adayı Ayten İncikuşu'nun da rahatsızlıkları nedeniyle katılamadıkları bildirildi. Eldivan, Orta, Atkaracalar ve Kızılırmak'ta aday göstermeyeceği ifade edildi.

ahmet-kanat-cankiri-resim-02.jpg

Toplantı; CHP’nin başta Çankırı Belediye Başkan adayı İlhan Tekin olmak üzere belediye başkan adayları, partilerin demokratik değerlerine uygun bir seçim kampanyası yürüteceklerini ve halka daha iyi hizmet sunacaklarını ifade ederek tamamlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler