CHP İstanbul eski milletvekili Kadir Gökmen Öğüt'te korona virüs testi pozitif çıktı

CHP İstanbul eski milletvekili Kadir Gökmen Öğüt'te korona virüs testi pozitif çıktı

TBMM 24. Dönem CHP İstanbul milletvekili Çankırı/Çerkeşli Kadir Gökmen Öğüt'ün coronavirüs testi pozitif çıktı.

Dünyayı saran coronavirüs TBMM 24. Dönem CHP İstanbul milletevikili Çankırı-Çerkeşli Kadir Gökmen Öğüt'ü de yakaladı. Kadir Gökmen Öğüt'e iki kez yapılan test olumsuz çıkmasına karşın üçüncü tez pozitif çıktı.

Konuyla ilgili olarak CHP Manisa milletvekili ve Grup Başkanvekili Özgür Özel Twitter'dan yayınladığı mesajda; "24. Dönem Milletvekilimiz, yakın dostum, canım abim Kadir Gökmen Öğüt'ün korona testi (+) çıktı. Haber verdi ve bilinmesini istedi. Güçlü bir bünyesi, kocaman bir yüreği vardır. Kadir abi başaracak, hep birlikte başaracağız. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum." dedi.

Kadir Gökmen Öğüt'ün Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altında olduğu öğrenildi.

İşte o mesaj:

kadir-gokmen-resim-012.jpg

KADİR GÖKMEN ÖĞÜT KİMDİR?
Kadir Gökmen Öğüt, 28 Kasım 1959'da Çankırı Çerkeş'te doğumlu. Diş Hekimi; Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini bitirdi. Serbest diş hekimi olarak çalıştı. 1990 yılında İstanbul Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Üyeliği, Başkan Vekilliği ve Başkanlığı yaptı. TBMM 24. Dönem CHP İstanbul milletvekili görevinde bulundu. 24. Dönemde Türk Dili Konuşan Ülkeler Parlamenter Asamblesi (TÜRKPA) üyesi oldu. Orta düzeyde İngilizce bilen Öğüt, evli ve 1 çocuk babasıdır. 

KADİR GÖKMEN ÖĞÜT SÖZCÜ 18'E KONUŞTU
Telefonla kendisine ulaştığımız TBMM 24. Dönem CHP İstanbul milletvekili Kadir Gökmen Öğüt tedavi gördüğü hastaneden "Test pazar günü belli oldu. Önce hafif ateş oldu. Bunun üzerine hastaneye gelerek gerekli testleri yaptırdım ve testler pozitif çıktı. Ben diş hekimi olarak hem muayenemde hem de evimde doktor olarak tüm kurallara  uydu. Buna karşın yaşadığım durum bu. Söyleyebileceklerim market alışverişi yapmayın. Lütfen evinizde kalın" dedi.

kadir-gokmen-resim-01222222.jpg

SOSYAL MEDYADAN MESAJ YAYINLADI
Sosyal medya hesabından paylaştığı video ile salgına yakalandığını doğrulayan Kadir Gökmen Öğüt, kendisinin aynı zamanda bir hekim olduğunu belirterek, "Ben bir hekim olarak bu hastalığa yakalandıysam sizlerin biraz daha fazla dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. Market alışverişlerinizi, sokak gezmelerinizi, büyüklerle ilişkilerinizi çok azaltın. Ne olur evde kalın, evde kalın, evde kalın" diye konuştu. 

Evde kalmanın hastalığı kapmamak için önemli olduğunu vurgulayan Öğüt, kendisini iyi hissettiğini ve birkaç gün içerisinde taburcu olmayı beklediğini söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler