CHP milletvekili intihar eden polisi Bakan Soylu'ya sordu: Haberin var mı?

CHP milletvekili intihar eden polisi Bakan Soylu'ya sordu: Haberin var mı?

İntihar eden Özel Harekat polisi Alparslan Soylu olayı hakkında, idare aleyhine ifade veren polis memuru Murat Sucu intihar etti.

İntihar eden özel harekat polisi Alparslan Soylu olayı hakkında ifade veren polis memuru Murat sucu da intihar etti. özel harekat polisi Murat Sucu, geçtiğimiz ay intihar eden polis memuru Alparslan Soylu olayı ile ilgili idare aleyhinde ifade vermişti. Sucu, verdiği ifade nedeniyle mobbinge maruz kalmış ve Manavgat Koruma Şube'ye sürgün gönderilmişti.

İntihar eden polis memuru Murat Sucu hakkında CHP İzmir milletvekili Murat Bakan, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.
CHP'li Bakan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bugün, mobbing ve amir tahakkümüne katlanamayıp intihar eden polisimiz Alparslan Soylu'nun, Şırnak'ta üç yıl birlikte özel harekat polisliği yaptığı arkadaşı, polisimiz Murat Sucu da mobbing ve amir tahakkümüne daha fazla katlanamadı ve intihar etti. Haberin var mı Süleyman Soylu? 

Murat Sucu, Alparslan Soylu yoğun bakkımdayken gelip 'özel harekatı basına reklam yapmayacağız' diyenlere, kendisine küfür edenlere, ağır hakaretler yağdıranlara 'sesini çıkaran' bir yiğitti.

Tayini Şırnak'tan Antalya'ya çıkmış, özel harekattan alınıp koruma şubeye verilmişti. Murat Sucu'nun intihar etmeden iki gün önce kız arkadaşına, 'özel harekattan çıkmak, başka üniforma giymek çok zoruma gitti' dediğini öğrendik. Yaşamına son verecek noktaya gelen Murat Sucu'nun abisi de Antalya'da trafik polisi olarak görev yapan bir emniyet mensubu... Alparslan Soylu'nun babası ve abisi de emniyet mensubuydu... Tüm bunlar bir anlam ifade ediyor mu Süleyman Soylu? Polisimizi canından bezdirenler, onları gencecik yaşlarında hayattan vazgeçecek noktaya getirenler kimler Süleyman Soylu? Susmaya, seyretmeye devam mı edeceksin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu?"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler