CHP'de gözler bu toplantıda! Özgür Özel'den 'iş birliği' açıklaması

CHP'de gözler bu toplantıda! Özgür Özel'den 'iş birliği' açıklaması

CHP'de gözler İYİ Parti'nin bugün yapılacak olan Genel İdare Kurulu'nda (GİK) toplantısında. Yerel seçimde ittifak kararının alınacağı toplantı öncesi CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den açıklama geldi.

ANTALYA'nın Manavgat ilçesindeki bir otelde CHP'li milletvekilleriyle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM Grubu 28inci Dönem 1. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'na başkanlık yaptı.

İYİ PARTİ İLE 'İŞ BİRLİĞİ' AÇIKLAMASI

Toplantı sonunda yerel seçim için İYİ Parti ile ittifak yapılıp yapılmayacağına ilişkin açıklama yapan Özel, 4 Aralık Pazartesi gününü işaret etti.

İYİ Partinin pazartesi günü toplanacak Genel İdare Kurulunda (GİK) alacağı karar sonrası çalışmalarına yön vereceklerini ifade eden CHP'li Özel, şunları söyledi;

*Cumhuriyet Halk Partisi, önümüzdeki dönemde seçimlere yüksek moralle ve motivasyonla gitmekte olduğunun farkında. Ancak kazanmak yetmez, daha iyi kazanmak lazım.

"ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ"

*Belediye meclislerinde çoğunluğu sağlamak lazım. Çoğunluğu sağlamak yetmez, farkı açmak lazım. Bunlar için de mutlaka kazan kazan içinde olmak lazım. O sebeple İYİ Partiyle bir görüşmemiz olmuştu,

*Genel İdare Kuruluna götüreceklerini söyledi sayın genel başkan. Kurulun kararını bekliyoruz. Alacakları her iki karara da saygılıyız.

*İttifak, daha doğrusu işbirliği kararı alırlarsa oturacağız, konuşacağız. Eski kararlarını sürdürmeye karar verirlerse buna da saygı duyacağız. Önümüze bakacağız.

"DAHA İYİYE GİDECEK"

Özel, CHP'nin örgütleriyle, belediye başkanlarıyla ve milletvekilleriyle çok yüksek bir motivasyonu yakaladığını da kaydederek ilerleyen günlerde her şeyin biraz daha iyiye gideceğini söyledi.

Özel, açıklamanın ardından otelden ayrılarak Ankara'ya hareket etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler