CHP'li Atalay: Başbakan Yıldırım'ın mitingi tam bir fiyasko

CHP'li Atalay: Başbakan Yıldırım'ın mitingi tam bir fiyasko

CHP Çankırı Milletvekili Adayı Murat Berat Atalay, Başbakan Binali Yıldırım’ın Çankırı Mitinginin fiyasko ile sonuçlandığını söyledi.

Çankırılı vatandaşların katılmadığı mitinge belediye işçileri ve devlet memurlarının getirildiğini öne süren Murat Berat Atalay; “Binali Yıldırım’ın mitingine Çankırılı katılmadı. Belediye işçileri mecburi tutuldu. AKP’li il ve  ilçe belediye işçileri otobüslerle meydana taşıdı. Öğle sonrası devlet memurlarına izin verildi. Çevre illerden bile insan taşındı. Başbakanlık personeli Ankara’dan Çankırı’ya taşındı. Yani AKP mitinglerde de taşımalı sisteme geçildi.” dedi. 

MİLLETİN ADAMLARI(!) MİLLETTEN KORKUYOR
Milletin adamıyız diye hava atanların milletten nasıl korktuklarını Çankırı’da açık olarak gördüklerini söyleyen CHP milletvekili adayı Murat Berat Atalay şöyle konuştu:

“1700 polis mitingde görev aldı. Diğer güvenlik görevlerinin sayısını bilmiyoruz. 4-5 helikopter Çankırılı'nın tepesinde uçtu durdu. Bu ne korku, kim olduğunuzu zannediyorsunuz. Meydanlarda kefenle bu yola çıktık diyeceksiniz işe gelince bir güvenlik ordusu ile mitinge geleceksiniz. Milletten korkan milletin adamları olabilir mi? Hem halka korku kültürü veriyorsunuz hem de kendiniz korkuyorsunuz. Bu milletten, bu Çankırılı'dan niye korkuyorsunuz? Bu kadar korktuğunuza göre ne suç işlediniz?” 

AKP MİTİNGİ DİP DALGANIN İSPATI
Çankırı’daki seçimin Cumhur ve Millet ittifakı arasında 1-1 olacağını söyleyen Murat Berat Atalay, AKP mitinginin bu sonucu ispat ettiğini belirtti. Atalay, Çankırılı'nın mitinge katılmamasını ise “Vatandaş 16 yıldır bunları dinliyor, artık bıktı, usandı, artık yeter diyor” şeklinde yorumladı. 

CHP Çankırı Milletvekili Adayı
Murat Berat Atalay’ın Ramazan Bayramı mesajı

"Saygıdeğer Çankırılılar,

Bir güzel zaman dilimini bitirerek bayrama eriştik. Zorluklardan sonra kolaylığa kavuştuk. 

Bayram sevinç günleridir. Hepimiz ailemiz ve dostlarımızla bir kez daha kucaklaşırız. 

Ülkemizin içinde bulunduğu zor durumda çıkış için de bu bayram bir vesiledir. Herkes bayramlaşırken ülkenin başına kâbus gibi çöken AKP iktidarının biran önce gitmesi için iyi çalışılmalıdır. Ülkede huzur, adalet bırakmayan, insanların gerçek hakkını vermek yerine belediye yardımları ile oy devşiren, kamu kaynaklarını ve yetimin hakkını su gibi harcayan bu zihniyete dur demek için bu bayram ve 24 Haziran son fırsattır. Mesele Çankırı’nın yolunu bilmeyen ithal aday Muhammet Emin Akbaşoğlu’nu vekil seçme değil memleketin elden gitme meselesidir. Ülkede fabrika kalmadı, tamamı satıldı. En son şeker fabrikalarını da sattılar. Maalesef bu ülkenin temel fabrikalarını satıp harcayarak en büyük ihaneti yapmaktadırlar. İşte bu yalan, dolan ve talan AKP düzenine son verme zamanı gelmiştir. Hepimiz 16 yıllık bu saltanata dur demeliyiz. 

Bayramı bu çerçevede değerlendirerek, bu vesile ile Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, adaletin olduğu, OHAL’in olmadığı nice aydınlık bayramlarda buluşmayı diler, selam ve saygılarımı sunarım.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler