CHP'li Atalay'dan AKP'li Filiz'e: Mal varlığını açıkla!

CHP'li Atalay'dan AKP'li Filiz'e: Mal varlığını açıkla!

CHP Çankırı milletvekili adayı Murat Berat Atalay, MHP ve AKP'nin ilk sıra adaylarının Çankırı dışından olmasına tepki göstererek "İkisine de birer sarı kart gösteriyor ve çift sarıdan kırmızı kartla oyundan atıyorum" dedi.

CHP Çankırı milletvekili Murat Berat Atalay, düzenlediği basın toplantısında 30 Kasım'da başladığı seçim çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini belirterek, partisinin iktidar olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini kaydetti.

"ÇANKIRI VALİSİ'Nİ ADAY YAPSALARDI DAHA İYİYDİ"

Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına devam ettiklerini anlatan Atalay, AKP ve MHP'nin ilk sıra adaylarına adeta ateş püskürdü. Çankırı'da yaşamayan adayların Çankırı'nın sorunları ile ilgilenemeyeceğini ifade eden Atalay, "Çankırı Valisi'ni aday gösterseler iki parti için de daha doğru, daha isabetli bir karar olurdu. Şu anda tüm emareler CHP'yi gösteriyor. CHP iktidara yürüyor, bu iktidarda Çankırı temsilcisiz kalmasın. Şimdi buradan AKP ve MHP'nin ithal adaylarına birer sarı kart gösteriyor ve çift sarıdan kırmızı kartla kendilerini oyundan atıyorum. Halkımız da bunlara sandıklarda kırmızı kartı gösterecektir" dedi.

"BELEDİYE BAŞKANI SEÇİM KAMPANYASI YÜRÜTÜYOR"

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in AKP'nin başarısı yolunda olağanüstü bir çalışma atmosferine girdiğine işaret eden Atalay, "Çankırı halkı hizmet beklerken, belediye başkanı seçim kampanyası yürütüyor. O seçilmiş bir insan ve seçim için akıtacğı teri, Çankırı için akıtması gerekiyor. Arkadaşımız artık tamamen politize olmuştur. Kendisi belediye başkanı gibi davranmalı ve bu haksız ortama müsaade etmemelidir" dedi.

ÇANKIRISPOR SÜPER LİG'E

Çankırı'yı bir spor kenti haline getireceğini vurgulayan CHP milletvekili adayı Atalay, Çankırıspor'u yeniden eski günlerine döndüreceğini ve Süper Lig'e çıkartmak için gereken desteği sağlayacağını aktardı.

AKP'Lİ HÜSEYİN FİLİZ'E ZOR SORU

AKP Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz'in zirai kredilerle ilgili şaibelere karıştığını dile getiren Atalay; "Desteklerin yüzde kaçını kendisine almış, kaç şirket kurmuş önce Çankırı halkına bunu açıklamalı ve sonra tekrar vatandaştan destek istemelidir. Siyaseti Çankırı için değil tamamen kendi menfaatine dayalı yürütüyor. 4 yılda mal varlığını ne kadar artırmış kamuoyuna açıklasın ki millet bunu bilsin" dedi.

MHP BOŞ MEZAR BULSA!

MHP'nin aday belirleme çalışmalarında yanlış bir tercihte bulunduğuna işaret eden Atalay, "MHP ile kesinlikle bir ittifakımız söz konusu olamaz. Bir oy da alacağımı bilsem sonuna kadar bu yolda yürüyeceğim. Biz çalışmamızı yapar, takdiri Allah'a bırakırız. MHP teşkilatının istemediği bir aday için hangi yüzle bizden oy isteyecek? Boş mezar bulsa içine girecekler. Bizim davamız menfaat davası değildir. Menfaat davasında olanlar eninde sonunda hırsızlık, ihanet ve cinayetten yargılanacaklar" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler