CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Taşyakası'nda

CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Taşyakası'nda

CHP'li İstanbul/Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Karadeniz turu" kapsamında Çankırı'nın Taşyakası bölgesinde AKP'li Çerkeş ve Saçak Belediye Başkanları ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

CHP'li İstanbul/Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç gerçekleştirdiği "Karadeniz Turu" kapsamında sabah saatlerinde Çankırı'nın 'Taşyakası' denilen D-100 üzerinde Çerkeş ve Saçak beldelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Kılıç yaptığı ziyaretleri Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı.

İşte Başkan Kılıç'ın Çankırı paylaşımları:

"Anadolu'nun güzide şehri Çankırı'dayız. Çerkeş Adalet ve Kalkıınma Partili Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Saçak Belde Belediye Başkanı Ramazan Yarım ile sabah çayımızı yudumlayıp muhabbet ettik."

ali-kilic-maltepe-cerkes-ziyaret-resim-01.jpg

"Çankırı ziyaretlerimiz kapsamında Çerkeş CHP İlçe Başkanımız Cengiz Elvanoğlu ve yönetim kurulundan yol arkadaşlarımızı ziyaret ettik."

ali-kilic-maltepe-cerkes-ziyaret-resim-02.jpg

"Çankırı Saçak Beldesinin Adalet ve Kalkınma Partili Belediye Başkanı Ramazan Yarım'ı ziyaret ettik. Sıcak karşılaması, samimi konukseverliği için teşekkür ediyorum."

ali-kilic-maltepe-cerkes-ziyaret-resim-03.jpg

"Çankırı'da Anadolu'nun yüreği sıcacık insan sevgisiyle dolu Kadir Yaylaaltı ve ailesine mihman olduk. Bu yaz sıcağında içimizi ferahlatan ayran ikramları ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum."

ali-kilic-maltepe-cerkes-ziyaret-resim-04.jpg

"Çankırı'da Saçak beldesinde bir kahvehaneye mihman olduk. Bir kahve molasında bolca memleket konuştuk. Herkesin gündeminde geçim derdi, hayat pahalılığı var. Ancak herkes bu zor günlerin geride kalacağına inanıyor. Hep birlikte başaracağız."

ali-kilic-sacak-beldesi-ziyaret-resim-05.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler