CHPli Öğüt ve Tanrıkulu Çankırıdaydı

CHP'li Öğüt ve Tanrıkulu Çankırı'daydı

CHP'li milletvekilleri Şabanözü, Orta, Çerkeş ve Kurşunlu'yu kapsayan bir dizi ziyarette bulundular.

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, CHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile birlikte Çankırı'ya gelerek bir dizi ziyarette bulundu.
 
Öğüt ve Tanrıkulu öncelikli olarak CHP'nin 90. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Şabanözü İlçesi'ndeki parti merkezindeki 90. yıl kutlamalarına katıldı. Ardından sırasıyla Orta, Çerkeş ve Kurşunlu'yu ziyaret eden CHP'li vekiller buralarda ensaf ziyaretlerinde bulunarak sohbet etti; sorunlarını dinledi.
 
"SORUNLARI MECLİSE TAŞIMAYA VE
TAKİP ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"
Öğüt ve Tanrıkulu ziyaret kapsamında geçimini tarım ve hayvancılıkla sağlayan çiftçiler ile de bir araya gelerek yaşanan sıkıntılar hakkında bilgi aldı. CHP'nin Çankırı'dan sorumlu milletvekillerinin bir sonraki adresi, Kurşunlu'daki seramik fabrikasından atılan işçiler ile Çerkeş'teki Aytaç Fabrikası işçileri oldu. İşçilerin sorunlarını tek tek dinleyen Öğüt ve Tanrıkulu, bugüne kadar olduğun gibi sonrasında da sorunların Meclis'e taşınarak takip edileceğini söyledi. CHP'li vekiller ayrıca Aytaç'ı satın alan firma ve Seramik Fabrikası'nın yetkilileriyle görüşerek işçilerin  sıkıntılarını anlatacaklarını ifade etti.
 
chp-cankiri-sezgintanrikulu-kadirgokmenogut-cerkes-sozcu-resim-091.jpg
 
chp-cankiri-sezgintanrikulu-kadirgokmenogut-kursunlu-sozcu-resim-092.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler