CHP'li Seyit Torun'dan AKP'li Mehmet Özhaseki'ye sert yanıt

CHP'li Seyit Torun'dan AKP'li Mehmet Özhaseki'ye sert yanıt

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “İşleri halen daha algı belediyeciliği. İşleri hâlâ çalışıyormuş gibi yaparak devam ettirmek” diyen AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye yanıt verdi.

AKP’nin yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla bugün, AFAD’ın Hatay’daki Afet Koordinasyon Merkezi’nde AKP’li belediye başkanları ile bir araya geldi.

Özhaseki, CHP’yi ve CHP’li belediyeleri eleştirerek şunları söyledi:

"Onların koca koca belediyeleri, son seçimlerden sonra 40-50 bin kişi işe alındı, yarısını buraya getirseler ya. İnsanlar çalışsınlar burada. Geçen Adıyaman’dan arıyor Mehmet Sekmen Bey, bizim Erzurum Belediye Başkanı’mız orada görevli, ‘Falan belediye geldi, 80-100 kişiler, yanlarında 50 tane kamera var. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Allah ıslah etsin bunları. İşleri halen daha algı belediyeciliği. İşleri hâlâ çalışıyormuş gibi yaparak devam ettirmek. Bölgeye gelip, resim verip sanki oradaki acıyı paylaşıyormuş gibi yaparak bırakıp gitmek, insani bir davranış olmasa gerek. Bunlar bizim için bir üzüntü kaynağı.”

"SİZİN VİCDANINIZ KARARMIŞ, AFET YERİNDE PARTİZANLIK YAPIYORSUNUZ"

CHP’nin yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Mehmet Özhaseki’ye sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Torun, Özhaseki’nin konuşmasının yer aldığı haberi alıntıladı ve şunları kaydetti:

"Sizin vicdanınız kararmış. Biz tüm belediyelere teşekkür edip ziyaretlerine bile giderken siz hakaret ediyorsunuz. Afet yerinde partizanlık yapıyorsunuz. Ayrıştırıyorsunuz. Suçlarınızı, belediyelerimize saldırarak kapatmaya çalışıyorsunuz. Kötüsünüz. Allah sizi ıslah etsin."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler