Çık ve şaka yaptım de

Çık ve 'şaka yaptım' de

Zıpkınla balık avlamak için göle giren 29 yaşındaki Erhan Çiftçi'nin cesedi balıkçılar tarafından bulundu.

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde dün 6 aylık hamile eşi ve kuzeni ile piknik yapmak için İznik Gölü kenarına giden ve dalgıç kıyafetleri giyerek zıpkınla avlanmak için daldığı İznik Gölü'nde kaybolan 29 yaşındaki Erhan Çiftçi'nin cesedi olaydan 16 saat sonra balıkçılar tarafından bulundu.

Üzerinde 'baby' yazılı tişört bulunan 24 yaşındaki Elif Çiftçi, arama çalışmalarını çaresizlik içinde "Erhan çık ve bize 'şaka yaptım' de. Düşünmek bile istemiyorum. Aksi halde bebeğimize senin olmayacağını nasıl derim" diyerek gözyaşları içinde izledi.

evli-bursa-orhan-resim-03.jpg

Babası Orhan Çiftçi'nin 'Orhan'ın Yeri Izgara Salonu'nu işleten Erhan Çiftçi, geçen yıl Eylül ayında çok sevdiği Elif Çiftçi ile evlendi. Eşi 6 aylık hamile olan Erhan Çiftçi dünyaya gelecek bebeklerinin heyecanını yaşarken, dün öğleden sonra eşi ve kuzeni ile piknik yapmak ve avlanmak için İznik Gölü kıyısına gitti. Saat 16.00 sıralarında, yanında getirdiği balık adam kıyafetlerini giyip zıpkınını alan Erhan Çiftçi, eşinin 'Ne olur dalma' diye tüm ısrarına rağmen avlanmak için göle girdi.

BİR DAHA ÇIKMADI
Göle dalan eşinin bir daha çıkmadığını gören hamile kadın bir süre bekledikten sonra önce kayınpederi Orhan Çiftçi ve kayınvalidesi Safiye Çiftçi'ye haber verdi. Kısa sürede piknik yapılan yere gelen panik içersindeki aile, polis ve jandarmaya haber verdi. Sonuç alınamayan arama çalışmalarına bu kez Bursa Sivil Savunma ve Yalova Su Polisi de katıldı. Giydiği üzerinde 'Baby' yazılı tişörtü ile arama çalışmalarını çaresizlik içersinde gözyaşlarıyla izleyen Elif Çiftçi'nin, "Erhan ne olur çık ve bize 'Şaka yaptım' de. Aksi halde düşünmek dahi istemiyorum. Dünyaya gelecek bebeğimize senin olmadığını nasıl söylerim" diyerek ağıtlar yakması, çalışmaları izleyenleri de ağlattı.

CESEDİ BU SABAH BULUNDU
Çocuklarının kaybolması üzerine geldikleri İznik Gölü kenarında sinir krizi geçiren anne Safiye Çiftçi'yi, gözyaşlarını tutamayan eşi Orhan Çiftçi sakinleştirmeye çalışırken, dün akşam hava karardığı için ara verilen arama çalışmalarına bu sabah balıkçıların göle attığı 600 metrelik ağ ile devam edildi. Talihsiz gencin cesedi, olaydan 16 saat sonra balıkçılar tarafından göle girdiği yerin 50 metre uzağında su üzerinde bulundu.

Baba olmaya hazırlanırken İznik Gölü'nde boğularak yaşamını yitiren Erhan Çiftçi'nin cesedi, ailesi tarafından teşhis edildikten sonra otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler