Çilingiroğlu, Acun'a fena yüklendi

Çilingiroğlu, Acun'a fena yüklendi

Telegol'ün tazminat kavgası Twitter'a taşındı.

Acun Ilıcalı'nın TV 8 kanalını satın almasından sonra yayından kaldırılan Telegol programının yorumcularından Kaya Çilingiroğlu, yaşanan tazminat sorunu nedeniyle kanalın yeni sahibi Acun Ilıcalı ve eski sahibi Mehmet Nazif Günal hakkında sert mesajlar yayınladı.

Çilingiroğlu, Telegol programında ekran karşısına çıkan isimlerin önemli olmadığını ancak arka planda kalan ekibin tazminatlarını alamadıklarını belirterek Acun Ilıcıla'ya "Sen tuvalete özel uçakla git insanlar evde beş parasız" ifadelerini kullandı. Çilingiroğlu ayrıca TV 8'in eski patronu Mehmet Nazif Günal'a da çıkışta bulundu ve "Ya kovduğun sözleşmeli insanların tazminatını ödersin ya da senin ipliğini pazara çıkartırım" mesajını attı.

Acun Ilıcalı daha önce yaptığı açıklamada, kanalın eski patronu Mehmet Nazif Günal'ın işten ayrılan tüm personelin tazminatlarını ödeyeceğini söylemişti.

22764295.jpg

TV8'DEN YANIT GELDİ

"Telegon programı yorumcularından sayın Kaya Çilingiroğlu'nun bugün sosyal medya ortamında paylaştığı ve bazı medya kuruluşlarınd ada yer alan iddialarıyla ilgili hususlara açıklık kazandırma gerekliliğine inanıyor ve aşağıda bulunan açıklamamızı bilgilerinize sunuyoruz.

1) Yönetim değişikliğinin yaşandığı tüm medya kuruluşlarında ve hatta tüm kurumlarda olduğu üzere, kurumumuzun yeni yönetiminin de kendi ilke ve çalışma prensipleri doğrultusunda bir yayın anlayışı oluşturması ve bu konuda tasarruflarda bulunması en tabii hakkıdır.

2) İddialara söz konusu olan program da kanalımızın yeni yönetimince değerlendirilmiş, yayın çizgimize uymaması nedeniyle, devam ettirilmemesine karar verilmiş ve program 25 Kasım 2014 tarihinde son kez yayınlanmak suretiyle, yayından kaldırılmıştır.

3) Kanalın önceki sahibi sayın Mehmet Nazif Günal Bey ile yapılan protokol gereği, yeni yönetimce devam ettirmeme kararı aldığımız tüm programlar için olduğu gibi, söz konusu programın da sonlandırılmasından doğan hukuki hakları ve tazminat talepleri eski yönetimi ilgilendirmektedir ve mevcut yönetimin sorumluluğu dahilinde değildir.

Kamuoyunun dikkat ve bilgisine saygılarımızla arz ederiz.

TV8 Yönetimi"

KAYA ÇİLİNGİROĞLU'NDAN SON TWEET
Kaya Çilingiroğlu TV8'in açıklaması üzerine Twitter'dan verdiği mesajda; "TV8'in açıklama yapan çakma yönetimi bırakın ekran önünü niyetiniz iyi ise mutfak çalışanların tazminatları ödeyin !!!!" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler