'Cinsel istismar' davasından beraat ettirilen MHP’li Cihan Kayaalp Türk bayrağıyla karşılandı

'Cinsel istismar' davasından beraat ettirilen MHP’li Cihan Kayaalp Türk bayrağıyla karşılandı

"Cinsel istismar" suçundan tutuklanıp beraat ettirilen MHP Diyarbakır eski İl Başkanı Cihan Kayaalp, cezaevi çıkışında Türk bayraklar ve “Dik dur eğilme, kardeşlerin seninle” sloganlarıyla karşılandı.

ÇOCUĞA karşı cinsel istismardan tutuklanan Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, dün Diyarbakır 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından beraat ettirildi. "Suçlamalara dair yeterli delil elde edilemediği" ileri sürülerek verilen beraat kararıyla birlikte mahkeme, tutuklu olan Cihan Kayaalp’i tahliye etti.

Kayaalp, cezaevi çıkışında MHP’liler tarafından Türk bayrağı ve "Dik dur eğilme, kardeşlerin seninle" gibi sloganlarla karşılandı.

Diyarbakır Kampüs Ceza İnfaz Kurumları önünde dün davul zurna ile karşılanan Kayaalp, "Bölücülerin, FETÖ'cülerin imanını gevrettik. Bununda bedelini bize ağır bir şekilde ödettiler. Adalet yerini buldu. Daha sorulacak bir hesap var. Bu komplonun arkasındaki isimleri tek tek biliyoruz. Bu komplo kurulurken nasıl planlandığı, niçin şahsım itibarsızlaştırılmak istendiği, kimler kurtarılmaya çalışıldığı hepsini biliyoruz. Milliyetçi camiayı Diyarbakır'da bitirmek için bu komployu kurdular. Ama birkaç gün sonra isimler açıklayacağım. Kimler komplonun neresindeydi hepsini geniş bir şekilde açıklayacağız" iddialarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler