Çırılçıplak sokağa kaçtı ama...

Çırılçıplak sokağa kaçtı ama...

Tecavüz girişiminden çırılçıplak kaçtı, darp edilip eve sokuldu!

Antalya' da evine davet ettiği arkadaşının tecavüz girişimi üzerine çırılçıplak sokağa kaçan kadın, saldırgan tarafından darp edilerek eve sokuldu. Bunu gören komşuların ihbarı üzerine eve gelen polis, saldırganı kadına tecavüz etmeye çalışırken yakaladı.

Olay önceki gece Altındağ Mahallesindeki Şanlıgençler Apartmanının ikinci katında meydana geldi. Yalnız yaşayan 38 yaşındaki D.A. evinde alkol alıyordu. Bu sırada daha önce birkaç kez görüştüğü 28 yaşındaki V.Ş. telefonla aradı. İkilinin telefondaki kısa sohbetinden sonra genç, kadının yaşadığı eve geldi.

İddiaya göre ikili evde oturup bir süre sohbet etti. D.A., "Artık sen git, benim uykum geldi, yatacağım" dedi. Bunun üzerine V.Ş., "Ben bu gece burada kalacağım" diyerek soyunmaya başladı. Çırılçıplak soyunan genç, kadının da soyunmasını istedi. Kadının direnmesi üzerine V.Ş. saldırarak elbiselerini zorla çıkardı. Genç kadın kapıyı açarak kendisini sokağa attı. Çıplak vaziyette sokağa kaçan kadının arkasından çıplak olarak giden V.Ş. darp ettiği kadını sürükleyerek tekrar eve soktu.

Bu sırada çığlık atarak yardım isteyen kadını gören komşuları polisi aradı. Kısa sürede eve gelen polis kapıyı çilingire açtırdığında V.Ş.'yi kadının üzerine çıkarak tecavüz etmeye çalışırken yakaladı.

D.A. ifadesinde, "Çok sarhoş olarak gelmişti ve sanırım uyuşturucu hap kullanmıştı. Cebinden esrar olduğunu sandığım bir sigara çıkardı ve içti. Ben bu durumdan rahatsız oldum ve yatacağımı söyleyerek kibarca gitmesini istedim. O ise soyunmaya başladı" diye başından geçenleri anlattı. Alkollü olduğu için gece ifadesi alınamayan V.Ş. 'tehdit', 'hakaret', 'cinsel saldırı' ve görevli memura mukavemet' suçlarından adliyeye sevk edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler