Çivitcioğlu: Devlet ve millet elele vererek yaralarımızı saracağız

Çivitcioğlu: Devlet ve millet elele vererek yaralarımızı saracağız

AK Parti Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu, son 5 gündür Hatay'ın Samandağ ilçesinde sürdürdüğü çalışmalarını tamamlayarak şehre döndü. Çivitcioğlu "Devlet ve millet elele vererek yaralarımızı saracağız" dedi.

AK Parti Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesi merkezli deprem ile birlikte sonrasında Hatay merkezli yaşanan depremlerle birlikte büyük can kayıplarının yaşandığı Samandağ ilçesinde sürdürdüğü çalışmalarını tamamlayarak Çankırı'ya döndü.

Milletvekili Çivitcioğlu Sözcü18'e yaptığı özel açıklamada; "Depremin ardından geçen 15 günlük süreden sonra normale dönme süreci yaşanırken Samandağ ilçesinde yaşanan 6.4 şiddetindeki deprem özellikle kırsaldaki köylerde o ana kadar olmayan düzeyde zarara neden oldu ve köylerdeki önceki deprem nedeniyle hasarlı durumdaki çok sayıdaki ev yıkıldı. Bölge insanının her türlü maddi-manevi desteğe ihtiyacı var. Ben de bu milletin bir ferdi ve TBMM'deki temsilcisi olarak üzerime düşen neyse o görevleri yerine getirmek için bölgede gayret gösterdim. Vatandaşımızın yaralarına merhem olmak için çaba harcadım. Onlardan gelen taleplerin takipçisi oldum. Devlet ve millet elele vererek depreme maruz kalmış vatandaşlarımızın içinde bulundukları acı ve yaraları en kısa zamanda saracağımıza yürekten inanıyorum" dedi.

BÖLGEDEN SON PAYLAŞIM

Öte yandan AK Parti Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu, sosyal medyadan yaptığı son paylaşımında "Jandarma Genel Komutanımız Orgeneral Sn. Arif Çetin ve Emniyet Genel Müdürümüz Sn. @mehmetaktasgm ile beraber #Hatay #Samandağ'da vatandaşlarımız ile beraberiz. Tüm #TürkiyeTekYürek olduk yaralarımızı sarıyoruz" dedi.

İşte o paylaşım:

civitcioglu-samandag-deprem-resim-022.jpg

salim-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler