Çivitcioğlu: Dodurga'mıza verdiğimiz sözleri tutuyoruz

Çivitcioğlu: Dodurga'mıza verdiğimiz sözleri tutuyoruz

AK Parti Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu bugün beraberinde Dodurga Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kaşıkçı ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile TOKİ Başkanlığı'nı ziyaret ederek ikili görüşmelerde bulundu.

AK Parti Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu bugün beraberinde Dodurga Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kaşıkçı ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerin ilk durağı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum olurken, ikinci durak Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Ömer Bulut'un makamı oldu. Çivitcioğlu bu ziyaretleri ve beraberinde yaşanan gelişmeleri Twitter hesabından paylaştı. Milletvekili Çivitcioğlu'nun yaptığı 2 paylaşımda ortak mesaj; "Dodurga'mıza verdiğimiz sözleri tutuyoruz" oldu.

BAKAN KURUM'UN PAYLAŞIMI

Milletvekili Çivitcioğlu'nun paylaşımlarından önce Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bir paylaşım yaptı. Bakan Kurum paylaşımında şunları söyledi:

"Dodurga'mıza verdiğimiz sözleri tutuyoruz.

TOKİ eliyle 150 sosyal konut
Millet bahçesi
Belediye binası
Meydan düzenlemesi
Yol düzenlemesi

için çalışmalarımızı Çankırı vekilimiz Salim Çivitcioğlu ve Belediye Başkanımız Hasan Hüseyin Kaşıkcı ile konuştuk."

murat-kurum-paylasim-resim-08.jpg

MİLLETVEKİLİ ÇİVİTCİOĞLU'NUN PAYLAŞIMLARI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un bu paylaşımından sonra AK Parti Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu ilk paylaşımında şunları yazdı:

"@csbgovtr Bakanımız Sn. @murat_kurum'u ziyaret ederek, Dodurga Beldemiz için yapmayı planladığımız yatırımlar hakkında görüştük.

TOKİ eliyle 150 sosyal konut
Millet bahçesi
Belediye binası
Meydan düzenlemesi
Yol düzenlemesi

Teşekkürler Sayın Bakanım."

salim-ilk-paylasim-resim-08.jpg

Milletvekili Çivitcioğlu'nun ikinci paylaşımı:

AK Parti Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu ve beraberindeki heyet TOKİ Başkanı Ömer Bulut'u ziyaret etti. Yapılan ziyaret sonrasında Dodurga beldesine TOKİ'nin 150 dairelik sosyal konut projesinin onayının çıktığı bildirildi. Çivitcioğlu paylaşımında şöyle dedi:

"TOKİ marifetiyle yapılacak olan 150 dairelik sosyal konut projesi Dodurga Beldemize hayırlı olsun. TOKİ Başkanımız Sn. Ömer Bulut'a destekleri için teşekkür ederim."

salim-ikinci-paylasim-resim-08.jpg

Ziyaretlerin tamamlanması ile birlikte günün en kârlısı Dodurga Belediye Başkanlığı koltuğuna yeni oturan Hasan Hüseyin Kaşıkçı ve Dodurgalılar olmuşa benziyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler