Çivitcioğlu ile Esen, Başkent'te aynı masada iftar açtılar

Çivitcioğlu ile Esen, Başkent'te aynı masada iftar açtılar

AK Parti Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu ile Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Başkent Ankara'da gerçekleştirilen 'iftar programı'nda aynı masada iftar açtılar.

Çankırı İş Adamları Derneği tarafından organize edilen iftar programı iş dünyası başta olmak üzere Ankara'da bürokrasi, siyaset ve sivil toplum kuruluşlarından Çankırılılar'ı bir araya getirdi.

Keçiören Kartaltepe Kent Ormanı yanındaki Sakalar VIP Salonları'nda gerçekleştirilen iftara yaklaşık 600 kişi katıldı.

ÇİVİTCİOĞLU İLE ESEN AYNI MASADA

İftar programında Vali Abdullah Ayaz ile birlikte aynı masayı paylaşan AK Parti Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu ile Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in yemek süresince karşılıklı olarak hiç diyaloğa girmedikleri öğrenildi.

İftar programına Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, AK Parti Ankara Milletvekili Av. Zeynep Yıldız, geçmiş dönem AK Parti Çankırı Milletvekili Tevfik Akbak, geçmiş dönem AK Parti Çankırı Milletvekili ve Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. İdris Şahin, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Yapraklı Belediye Başkanı Ömer Güngör, Korgun Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fehmi Bölükbaşı, Ankara Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok,  Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Karabudak, Pursaklar Belediye Başkan Yardımcısı Hamdi Kesgin, MHP Keçiören Belediyesi Meclis Üyesi Serdal Gümüş, AK Parti Pursaklar Meclis Üyesi Emre Öztürk,  Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Mustafa Can, TBMM Hukuk Müşaviri Av. İsmail Aydos, Ankara Vergi Dairesi Başkanı Yüksel Duman, Ankara İşkur İl Müdürü Arif Ay, Gazi Mustafa Kemal Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Uğur Yıldız, Gazi Hastanesi Müdürü Hasan Ayhan, Türk Patent Kurumu Yenilik ve Tanıtım Dairesi Başkanı Salih Koca, NATA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık, Nedimoğulları İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Şentürk, Sucu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Sucu, Çankırı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Adem Can, Orta Dernekler Federasyonu Başkanı Şaban Can, Ilgaz Dernekler Federasyonu Başkanı Uğur Kulaksız, Yapraklı Dernekler Federasyonu Başkanı İsa Yaman, Çankırı İşadamları Derneği Başkanı Ayhan Demiray, Ankara Çankırılılar Derneği Başkanı Aydın Öksüz, Çankırı Bürokratlar ve İşadamları Derneği Başkanvekili Ercan Irmak, Akyurt Çankırılılar Derneği Başkanı Muktalip Özdemir, Pursaklar Çankırılılar Derneği Başkanı Sinan Kara, Medya Ankara Genel Yayın Yönetmeni Bayram Polat, Tivi 6 Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Küçükyılmaz, çok sayıda iş insanı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, bürokratlar ve Çankırılılar katıldı. 

DERNEK BAŞKANI AYHAN DEMİRAY:
ÇANKIRILILAR'IN HER ALANDA BAŞARILI OLMASI GEREKİYOR


Kuran'ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında açılış konuşmasını yapan Çankırı İşadamları Derneği Başkanı Ayhan Demiray Ramazan ayının manevi ikliminde Çankırılılar'ın bir araya gelmesinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek katılım sağlayan ve destek olan herkese teşekkür etti. Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen Çankırı İşadamları Derneği'nin büyük mesafe katettiğini söyleyen Başkan Ayhan Demiray, "Çankırılı işadamlarımızın destekleriyle Hamamönü'nde dernek merkezimizi açtık ve tefrişatını yaptık. İnşallah bir süre sonra açılış törenini gerçekleştireceğiz. İş dünyası başta olmak üzere Çankırılılar'ın her alanda başarılı olması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi. İftar organizasyonuna destekleri için Sakalar Grup'a teşekkür eden Çankırı İşadamları Derneği Başkanı Ayhan Demiray başarılarının devamına diledi. 

AK Parti Ankara Milletvekili Av. Zeynep Yıldız, AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu ve Çankırı Valisi Abdullah Ayaz da birer konuşma yaparak hemşehrileriyle birlikte olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, Çankırılılar'ı iftar sofrasında buluşturdukları için Çankırı İşadamları Derneği Başkanı Ayhan Demiray, Yönetim Kurulu ve destek verenlere teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler