Çivitcioğlu'ndan Yapraklı'ya 94 konutluk 'TOKİ' müjdesi

Çivitcioğlu'ndan Yapraklı'ya 94 konutluk 'TOKİ' müjdesi

AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, sıcak saatlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Yapraklı'ya ve de Yapraklılar'a 94 konutluk 'TOKİ' müjdesi verdi.

AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Yapraklı ilçesinde yaşayanlara 94 konutluk 'TOKİ' müjdesi verdi.

#Yapraklı etiketiyle yayınladığı paylaşımda milletvekili Çivitcioğlu; "#TOKİ HAYIRLI OLSUN. Merakla, heyecanla beklediğiniz TOKİ müjdesini vermek bu haftaya nasip oldu. Yapraklı İlçemiz için, hemşehrilerimiz için hayırlı uğurlu olsun." dedi.

yaprakli-toki-mujdesi-salim-resim-06.jpg

BELEDİYE BAŞKANI GÜNGÖR: 94 KONUTLUK BİR PROJE

Milletvekili Çivitcioğlu'nun paylaşımından sonra kendisine telefonla ulaştığımız Yapraklı Belediye Başkanı Ömer Güngör "Sayın Milletvekilimiz Salim Çivitcioğlu'nun gayret ve çabalarıyla Yapraklı ilçemize 94 konutluk TOKİ Projesi kazandırıldı. Kendisine desteklerinden dolayı Yapraklılar adına şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

Başkan Güngör projenin Yapraklı'nın girişinde bulunan Yukarı Mahalle sınırları içerisinde gerçekleştirileceğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler