Çivitcioğlu'ndan Yapraklı'ya 'doğalgaz' müjdesi

Çivitcioğlu'ndan Yapraklı'ya 'doğalgaz' müjdesi

AK Parti Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu bugün Yapraklı'da düzenlediği 'mahalle buluşması'nda vatandaşlara 'doğalgaz' müjdesi verdi.

AK Parti Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerine sayılı günler kala yoğun çalışma programını hız kesmeden sürdürüyor.

Gün içerisinde Çankırı/Merkez'e 'öğretmenevi' müjdesi vererek başlayan Çivitcioğlu, Şabanözü'ne geçerek ilçe meydanında partisinin mitingine katıldı.

Şabanözü'ndeki miting sonrası Yapraklı ilçesine geçerek burada 'mahalle buluşması'na katılan milletvekili Salim Çivitcioğlu, kendisini dinleyen Yapraklılar'a 'doğalgaz' müjdesi verdi. Çivitcioğlu 'doğalgaz müjdesi' ile ilgili olarak şöyle konuştu:

"Değerli Yapraklılı hemşehrilerim; Sizi Yapraklı'nın meydanından selamlıyorum.

Bugün Yapraklı'da bir mahalle buluşması gerçekleştirdik.

Bu mahalle buluşmasında vatandaşlarımıza, Yapraklı'ya yaptıklarımızı, Yapraklı'nın köylerine yaptıklarımızı izah ettik. Ama bunun yanında bugüne kadar Yapraklı'nın en büyük hasreti olan TOKİ ile ilgili sürecin devam ettiğini de beyan ettik. Arkasından burada abone sayılarımızın çoğalması ile beraber inşaallah en yakın zamanda doğalgazımızın da geleceği müjdesini verdik.

İnşallah burada doğalgazımızı vatandaşlarımızla buluşturuyor ve insanlarımızın daha rahat bir ortamda kışı geçirmelerine katkı sunacağız. Şimdiden doğalgazımız Yapraklı ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun."

Çivitcioğlu'nun 'doğalgaz' müjdesi Yapraklılılar arasında büyük sevince neden olurken, bazı vatandaşlar "Böylesi bir müjde bırakın 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerden Yapraklı'dan tulum çıkartmayı, 2024 Mart'ında yapılacak belediye seçimlerinde AK Parti'nin 'belediye başkanlığı'nı yeniden kazanmasına dahi vesile olur" dediler.

yaprakli-00.jpg

"ŞABANÖZÜ 14 MAYIS'TA TARİH YAZMAYA, SANDIKLARI PATLATMAYA HAZIR"

Şabanözü ilçesinde partisinin düzenlediği mitinge katılan milletvekili Salim Çivitcioğlu burada vatandaşların partisine göstermiş olduğu ilgiden hayli memnun olduğunu belirterek Twitter'dan yaptığı paylaşımda; "Şabanözü 14 Mayıs'ta tarih yazmaya, sandıkları patlatmaya hazır. Sevginin, coşkunun, muhabbetin ilçesi Şabanözü, sonsuz teşekkürler" dedi.​​​​​​

sabanozu-salim-03.jpg

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler