Çivitcioğlunun 23 Nisan mesajı

Çivitcioğlu'nun 23 Nisan mesajı

AK Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

AK Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı yazılı mesaj:

"Milli birlik ve beraberlik duygusu ile güçlenen milli irademizin temsil edildiği TBMM’nin açılışının 93. yıldönümü ile Atatürk’ün yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutluyor, bu sevinci hep birlikte yaşıyoruz.
 
23 Nisan 1920'de Ankara'da toplanan Türkiye Büyük Millet Meclisi aldığı tarihi kararlarla Türk ulusunun karşı karşıya kaldığı tehlikelerin bertaraf edilmesi ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması ile bağımsızlık yolunda yürütülen çabaları yönlendirmiş olması milletimize güç vermiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin, umutsuzluğun, yoklukların, zor ve sıkıntılı günlerin yaşandığı bir dönemde açılması aydınlık yarınlarımız için bir dönüm noktası olmuştur. 
 
Milletimiz için büyük önemi olan bu günde ilan edilen bayramın dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olması da çok manidardır. Çocuklarımızın bu sorumluluğun bilinci ile hareket ederek çalışacaklarına, cumhuriyetimizin temel değerlerine sahip çıkarak yaşatacaklarına, milli ve manevi değerlerimize bağlı kalacaklarına, aklın ve bilimin yol göstericiliğinden ayrılmadan elde edecekleri büyük ve önemli başarılarla aydınlık yarınlarımızın mimarları olacağına inancımız sonsuzdur.
 
Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın ve sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler