Club Brugge: 2 - Beşiktaş: 1

Club Brugge: 2 - Beşiktaş: 1

Beşiktaş çeyrek final yolunda avantajı kaçırdı. Kara Kartal, Club Brugge deplasmanında Gökhan Töre ile öne geçti, ancak yaptığı basit hataların kurbanı oldu, turu Olimpiyat'a bıraktı.

Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında Beşiktaş, deplasmanda Club Brugge'e 2-1 mağlup oldu.

Siyah-beyazlı takım sahaya sakatlıkları devam eden Jose Sosa, Atiba Hutchinson, İsmail Köybaşı ve Alexander Milosevic'ten yoksun çıkarken, Club Brugge'de ise Victor Vazquez ve Björn Engels aynı sebeple oynamadı.

Jan Breydel Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında rakip takımın tempo yapmasına izin vermeyen siyah beyazlılar, bir-iki duran top dışında kalesinde önemli tehlikeler görmedi. Hücumda çoğalmakta zorlanan temsilcimiz ilk yarıda önemli bir tehlike yaratamadı ve ilk 45 dakika golsüz sona erdi.

İkinci yarıya siyah beyazlılar golle başladı. Sağdan ceza sahasına giren Gökhan'ın rakiplerinden kurtulup açısını düzelttikten sonra sağ köşeden topu ağlara gönderdi. Ve Türkiye gol diye ayağa kalktı. Golden sonra rakip kalede Demba Ba ile tehlikeler yaratan Kara Kartal fişi çekme fırsatı tepti. 62. dakikada Brugge Tom de Sutter ile skoru eşitledi. 

78. dakikada ceza sahası sol köşesine gönderilen pası kontrol eden Gedoz, Serdar ile girdiği mücadelede yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi.  Refaelov, yerden bir vuruşla sağ köşeden topu filelere gönderdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş karşılaşmayı 2-1 kaybetti.

Bu maçın rövanşı önümüzdeki hafta İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

Gecenin sonuçları:
Zenit St. Petersburg: 2 - Torino: 1
Dnipro Dnipropetrovsk: 1 - Ajax: 0
Wolfsburg: 3 - Inter: 1
Everton: 2 - Dynamo Kiev: 1
Fiorentina: 1 - Roma: 1
Napoli: 3 - Dinamo Moscow: 1
Villarreal: 1 - Sevilla: 3

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler