Çocuğa şantajla tecavüz!

Çocuğa şantajla tecavüz!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşanan iğrenç olayda 7 kişi tutuklandı.

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde, henüz 13 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi Ö.Y., arkadaşlarıyla konuşurken, erkeklerin kendisiyle cinsel ilişkiye girdiğini ağzından kaçırdı.

Bu durum kısa sürede yayılınca, iddialara göre bazı erkek öğrenciler de şantaj yaparak Ö.Y. ile ilişkiye girdi. Yaklaşık 1 ay önce durumu öğrenen Ö.Y.’nin öğretmenleri, eşinden boşanan ve İzmit’te masaj salonlarında çalışırken, geçen yıl kızıyla Gölcük’e taşınan annesi A. ile konuştu. Anne A. da kızı Ö.Y. ile konuştuktan sonra Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
 
29 şüpheliden 7’si tutuklandı
Savcının talimatıyla, polis gizli soruşturma başlattı. Ö.Y.’nin ifadesi alındı, tüm deliller toplandı ve operasyon için düğmeye basıldı. Aralarında ilçenin tanınmış ailelerinin çocuklarının da bulunduğu 29 kişi, küçük yaştaki Ö.Y. ile cinsel ilişkiye girmek ve ‘şantaj’ suçlamalarıyla gözaltına alındı. Gölcük Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan sanıklardan 19’u serbest bırakılırken, bir astsubay da dahil 10 şüpheli önceki akşam Gölcük Adliyesine sevk edildi. Savcılıkta alınan ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen 10 şüpheliden A.E.T., İ.K., U.N.K., Ç.U., E.D., S.A., Ş.T. ve astsubay olduğu belirlenen U.A. tutuklandı. 2 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler