Cristiano Ronaldo serveti elinin tersiyle itti

Cristiano Ronaldo serveti elinin tersiyle itti

Manchester United'ın Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun, Suudi Arabistan'dan gelen servet değerindeki teklifi kabul etmediği öğrenildi.

İNGİLTERE’nin Manchester United takımında forma giyen Cristiano Ronaldo’nun, Suudi Arabistan’ın Al Hilal Kulübünden gelen 242 milyon Euro’luk bir teklifi reddettiği belirtildi. CNN Portekiz televizyonunda yer alan haberde, yazın transfer döneminde adından en çok bahsedilen futbolculardan biri olan Ronaldo’nun, büyük bir teklif aldığı belirtildi.

Al Hilal Kulübü'nün 37 yaşındaki Portekizli yıldıza iki yıllığına toplamda 242 milyon Euro’luk teklifte bulunduğu aktarıldı. Sezon boyunca haftalık 2 milyon Euro’ya denk gelen teklifi kabul etmediği belirtilen Ronaldo’nun, Katar’daki Dünya Kupası’nın ardından bu teklifi tekrardan değerlendirebileceği yorumu yapıldı.

Kariyerinde 5 kez "Altın Top" ödülünü kazanan ve Manchester United ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Ronaldo’nun gelecek yaza kadar transfer pazarının gündeminde kalması bekleniyor.

Portekizli futbolcunun; Atletico Madrid, Sporting Lizbon, Napoli, Inter ve Milan gibi kulüplerin de tekliflerini geri çevirdiği Avrupa basınında iddia edilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler