Cübbelinin filmini izledim! (Video)

Cübbeli'nin filmini izledim! (Video)

Adnan Oktar, Cübbeli Ahmet Hoca'nın görüntülerini izlediğini ve montaj olmadığını açıkladı! İşte ayrıntılar...

Harun Yahya olarak bilinen Adnan Oktar, internetten harunyahya.tv’de yaptığı programda Cübbeli Ahmet’in seks kasedeni izlediğini ve görüntülerin montaj olmadığını söyledi. Daha önce Cübbeli Ahmet’le söz düellosuna giren Adnan Oktar, Cübbeli’yi “Ergenekoncu sahtekâr Hoca” ilan etmişti. Cübbeli ise Oktar’ı kendisini Mehdi ilan etmekle ve Mehdilikle uzaktan yakından alakası olmamakla suçlamıştı.

İkili hoca arasındaki soğuk savaş sürerken Adnan Oktar, kendi programında Cübbeli’ye ait olduğu iddia edilen görüntüleri izlediği söylerek kaseti detaylı bir şekilde anlattı.

Oktar, “Cübbeli’nin filmini izledim. Ben çok istedim o filmin gerçek olmamasını. Ama baktık film gerçek baya net. Çok tiksindirici sahneler. Aklım durdu. Hayretler içerisinde kaldım. Ben istiyordum ki flu resimler olsun, montaj olduğu ortaya çıksın. Eklemeler, ilaveler yapılmış olsun. Ohoo baktım film gayet net. Mahalle nasıl montaj olsun? Yüzlerce noktada ışığın tek tek ayarlanması gerekiyor. Onu nasıl tutturacaksın, böyle bir teknoloji yok! Işık da tam uyumlu gölgeler de tam uyumlu.” diyerek kasetin montaj olmadığını söyledi.

CÜBBELİ AHMET ÇARŞAFLI AHMET OLDU!
Oktar, kasetin çekildiği sokağın, caddenin belli olduğunu belirterek Cübbeli’nin eve görünmemek için çarşaf içerisinde girdiğini ifade etti. Oktar, “Gözlerime inanamadım. Ve çok İğrenç insan tiksiniyor sahnelerden. Tam anlamıyla porno yani. Çok net, inkar edilecek bir şekli yok. Yabancı kadını getiriyorlar yanında bir adamla beraber. Kadınla kakara kikiri gülüşüyorlar Cübbeli. Sonra kadın da soyunuyor bu da soyunuyor. Şu an Cübbeli’den utanç duyuyorum. Ya yanındaki kişilere ne demeli, hiç mi bunu uyaran adam yok. Evin içi dolu aracı adam var, kadını getiren var. Kaynıyor ortalık yani. Bütün mahallenin gözü önünde pervasızlığa bak yani. Bir de bir kere iki kere de değil. Mesela ikinci bir sahne var başka bir kadın getiriyorlar. Başka bir sahne var yine böyle. Yayınlayım dedim baktım yayınlayacak durumum yok. Kadın da olayın içinde olduğu anlaşılıyor, biliyor kadın, kameraya doğru bakıyor çünkü. Tam bunu net görünecek şekillerde poz verdirilmiş. En çirkin şekilde bunu göstertecek şekilde, her şeyini gösterecek şekilde poz verdirtmişler. “ diyerek Cübbeli’nin kasetinin detaylarını anlattı.

ALTAYLI'NIN GÜLMESİNİ ANLIYORUM
“Fatih Altaylı’nın yerlere yatarak gülmesini şuan anlıyorum. İnsan kendini o hallere düşürür mü?” diyen Oktar, “Bu ne cahillik, bu ne cesaret. Ulan sen çok temiz bir cemaate mensupsun. Mahmut Hocamıza nasıl kıyıyorsun. Diğer orda ki tertemiz insanlara nasıl kıyıyorsun” şeklinde konuştu.

İşte Adnan Oktar'ın o sözleri

Kaynak: Elmahaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler