Cumhurbaşkanı Erdoğan, cenaze töreninde Çivitcioğlu'nu es geçti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cenaze töreninde Çivitcioğlu'nu es geçti!

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun annesi Nevin Akbaşoğlu, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı milletvekili Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun annesi Nevin Akbaşoğlu'nun Eyüp Sultan Camii'nde kılınan cenaze törenine katıldı.

Eyüp Sultan Camii'ndeki cenaze töreninde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, AKP Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen de bulundu.

İLGİLİ HABER
Cenazede Erdoğan'dan Filiz'e 'özel ilgi' (!) - TIKLA

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE EN ÖN SAFTA BULUNAN
MİLLETVEKİLİ SALİM ÇİVİTCİOĞLU ARASINDA SIFIR TEMAS!
Eyüp Sultan Camii'nde kılınan cenaze namazında hafızalarda kalan görüntü ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu arasında yaşanan 'sıfır temas' oldu! Saftaki yerini almak için kendisine ayrılan bölüme doğru ilerleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk sırada bulunan isimlerle tokalaşırken, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a tokalaşma yerine sol koluna dokunarak temasta bulunduktan sonra hemen önünde duran Çivitcioğlu'yla göz göze dahi gelmeden 'sıfır temas'la önünden geçerek ileride duran Binali Yıldırım'a doğru ilerledi.

İşte o görüntüler:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler