Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da oyunu kullandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da oyunu kullandı

Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu Üsküdar’daki Saffet Çebi Ortaokulu’nda kullandı. Erdoğan, “Türk demokrasisi için hayırlısı ile bir geleceği niyaz ediyoruz” dedi.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde oylarını kullanmak için Üsküdar Kısıklı’daki konutlarından saat 11:50’de Saffet Çebi Ortaokulu’na geldi.

Erdoğan’ı okula girişinde Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe karşıladı.

Okula sivil plakalı bir araçla gelen Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile "3279" numaralı sandığın bulunduğu sınıfa girerek, sandık görevlileriyle tek tek tokalaştı. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, gerekli kontrolün yapılması için kimliklerini sandık görevlilerine verdi.

Emine Erdoğan’ın oy zarfını sandığa atmasının ardından Erdoğan kabine geçerek oyunu kullandı ve zarfı sandığa attı.

"TÜRK DEMOKRASİSİ İÇİN HAYIRLISI İLE BİR GELECEĞİ NİYAZ EDİYORUZ"

Oy zarfını attıktan sonra gazetecilere konuşan Erdoğan, "Oyumuzu kullandıktan sonra söylenecek en önemli şey Türk demokrasisi için sabah saatleri itibarıyla takipteyim. Olaysız, sıkıntı yaşanmadan süreç devam ediyor. En önemlisi deprem bölgesindeki oyların kullanımı idi. Vatandaşlarımız büyük şevkle oylarını kullanıyorlar. Burada da bir sıkıntı yok. Akşam sayımlardan sonra ülkemiz, milletimiz için, Türk demokrasisi için hayırlısı ile bir geleceği niyaz ediyoruz. Bütün seçmenlerimizin akşam 17’ye kadar endişeye kapılmadan oylarını kullanmaları Türk demokrasisinin gücünü göstermesi anlamında çok önemli. Bütün sandık kurulu üyelerine başarılar diliyorum" dedi.

HARÇLIK VERDİ

Erdoğan oy kullanmak üzere geldiği okulda çocuklara harçlık verdi. O anlar kameralara yansıdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler