Demet Akalın rüzgarı Çerkeş'te esti

Demet Akalın rüzgarı Çerkeş'te esti

18-20 Ağustos tarihleri arasında Çankırı'da düzenlenen 2. Uluslararası Tuz Festivali'nin son gününde sahne alan sanatçı Demet Akalın, 13 günlük aradan sonra bu kez Çerkeş'te Taşyakalı hayranlarını coşturdu.

ÇERKEŞ 17. Kültür Hayvancılık ve Bal Festivali binlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleşti. Çerkeş Kent Meydanı ve çevresi tamamıyla doldu taştı.

Bölgenin en büyük festivaline katılan vatandaşlar sanatçı Demet Akalın, Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut konserinde festival coşkusunu doyasıya yaşadı.

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, birlik ve beraberlik mesajları verirken büyüyen ve gelişen Çerkeş için 9 yılda yaptığı projelerden sözetti... Doyasıya eğlenen Çerkeşli ve Taşyakalı gençler konser programı için Başkan Sopacı'ya teşekkür ettiler.

hasan-sopaci-cerkes-festival-resim-02.jpg

13 GÜN ARAYLA DEMET AKALIN ÇANKIRI'DAN SONRA ÇERKEŞ'TE DE SAHNE ALDI

Öte yandan festivalin assolisti Demet Akalın, Çankırı Merkez'de 18-20 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen 2. Uluslararası Tuz Festivali'nin son gününde sahne almış ve yine hayranlarıyla buluşmuştu.

13 gün aradan sonra bu kez Çerkeş'te sahne alan Demet Akalın başta Kurşunu olmak üzere Orta, Atkaracalar, Bayramören ve Ilgaz ilçelerinden gelen genç hayranlarını da coşturmayı bildi.

cerkes-festival-hasan-sopaci-resim-033.jpg

cankiri-cerkes-festival-hasan-sopaci-sozcu18-resim-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler