Demir Grup Sivasspor: 0 - Kasımpaşa: 3

Demir Grup Sivasspor: 0 - Kasımpaşa: 3

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında Kasımpaşa'ya 3-0 mağlup oldu.

Yeni 4 Eylül Stadı'ndaki karşılaşma tempolu bol pozisyonlu başladı. Henüz dakika 5'te Ziya Erdal'la net pozisyona giren Sivasspor sonrasında Kone ile gol fırsatını değerlendiremedi.

31. dakikada Sivasspor'un yüklendiği anlarda defansta İlhan Depe Samuel Eduok'a doğru uzun bir top gönderdi. Topa hareketlenen Eduok kalesini terk eden Ali Şaşal'ı da geçerek topu ağlara gönderdi.

İlk yarının kalan dakikaların Demir Grup Sivasspor, beraberlik golü için yakaladığı fırsatları gole çeviremedi ve devre arasına 1-0'lık Kasımpaşa üstünlüğüyle girildi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında etkili bir oyun sergileyen Demir Grup Sivasspor 70. dakikada Aurone Kone ile gole çok yaklaştı. Sol kanattan Ziya Erdal'ın yaptığı ortaya iyi yükselen Kone'nin vuruşu direkten oyun alanına geri döndü.

Kasımpaşa 79. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Sol kanatta topla buluşan Özgür Çek'in pasında topla buluşan Kasımpaşa'nın golcüsü Mbaye Diagne golü attı ve takımını rahatlattı. 90+2'de az adamla yakalanan Demir Grup Sivasspor, Mbaye Diagne'nin kaleci Ali Şaşal'ı da geçerek attığı gole engel olamadı ve skor 3-0'a geldi. Mbaye Diagne bu golle bu sezon ligde 5. golüne imza attı.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Kasımpaşa zor anlar yaşadığı zor Demir Grup Sivasspor deplasmanından 3-0 galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Bu sonuçla Kasımpaşa 3'te 3 yaparak puanını 9'a çıkartırken, Demir Grup Sivasspor ise 3 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler