Denizlide cinayet gibi kaza!

Denizli'de cinayet gibi kaza!

Park ettikleri minibüslerinin yanında sigara içen 3 mermer işçisi kontrolden çıkan bir otomobilin çarpması sonucu yaşamlarını yitirdi.

Denizli’de, yol kenarına park ettikleri minibüslerinin yanında sigara içen 3 mermer işçisi, kontrolden çıkan bir otomobilin çarpması sonucu yaşamlarını yitirdi. Ölen 3 kişinin kuzen oldukları öğrenildi.

Mermer işçisi Ergun Doğru, meslektaşı olan kuzenleri Mustafa Beyaz (31), Kenan Karaman (39) ve Mehmet Kara (27) ile iş görüşmesi için bugün Denizli’nin Kocabaş Beldesi’ne geldi. Dört kuzen görüşmenin ardından Aydın’ın Nazilli İlçesi’ndeki evlerine dönmek üzere Doğru’nun kullandığı 09 RT 2002 plakalı minibüs ile yola çıktı. Saat 16.00 sıralarında Ankara Asfaltı, Gürlek Köyü yakınlarına geldiğinde Doğru, minibüsü yolun üç metre sağına çekip, durdu. Dört kuzen hava alıp, sigara içmek için minibüsten indi. Bu sırada Kaklıç Beldesinde tornacılık yapan ve Denizli yönüne giden Feridun Köse yönetimindeki 20 H 1250 plakalı otomobil kontrolden çıkarak, kuzenlerin arasına daldı. Minibüs ile otomobil arasında sıkışan kuzenlerden Karaman, Beyaz ve Kara olay yerinde yaşamını yitirirken otomobil sürücüsü Köse ile yanındaki eşi Meliha Köse (53) ise yaralandı. Son anda kaçmayı başaran Doğru ise kazayı yara almadan atlattı. Ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırılan Köse çifti ise tedavi altına alındı. Çiftin durumlarının iyi olduğu bildirildi.
 
Jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından üç kuzenin cesetleri otopsi için Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Gözü önünde can veren üç kuzenin cenazeleri götürülürken Ergin Doğru, sinir krizi geçirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler