Denizli'de 'intikam' paylaşımından 8 saat sonra silahlar patladı

Denizli'de 'intikam' paylaşımından 8 saat sonra silahlar patladı

Denizli’de geçtiğimiz yıl iki genci öldürüp cesetlerini kuyuya atmakla suçlanan katil zanlısının kardeşi bu sabah öldürüldü. İlk cinayette öldürülen gençlerden birinin annesinin cinayetten saatler önce ‘Söz intikamını alacağım kuzum’ paylaşımı ...

DENİZLİ'nin Serinhisar ilçesinde bir leblebi atölyesinde çalışan Kemal Akköse (25), sabah 07:00 sıralarında işe gitmek için evinden çıkıp aracına bindi.

Bu sırada araca yaklaşan ve yüzünü atkı ile sararak kapatan kimliği belirsiz bir kişi, yan camdan içeri dört el ateş etti. Kafasına ve göğsüne kurşun isabet eden Kemal Akköse kanlar içinde kaldı.

Silah sesini duyan yakınları hemen polis ve sağlık ekiplerini aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Akköse'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken Kemal Akköse'nin cesedi otopsi yapılmak üzere PAÜ Hastanesi morguna kaldırıldı.

"KATİL ZANLISININ KARDEŞİ ÇIKTI"

Öldürülen Kemal Akköse'nin geçen yıl iki gencin öldürüldüğü kuyu cinayeti olayının faillerinden Mustafa Akköse (35)'nin kardeşi olduğu ortaya çıktı. Geçen yıl Haziran ayındaki cinayette ormanlık alanda öldürülen Hasan Akköse (19) ve arkadaşı İsmail Yalçın (17)'ın cesetleri 26 metrelik su kuyusuna atılarak yakılmak istenmişti.

Denizli 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen yargılamada üç sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis, iki sanık hakkında da müebbet hapis cezası talep edilmişti. İlk duruşmaya katil zanlılarından Mustafa Akköse katılmamış, diğer sanıklar ise savcılıkta verdikleri ifadeleri mahkemede reddetmişti.

ANNEDEN İNTİKAM PAYLAŞIMI

Diğer yandan bu sabah ki cinayetten yaklaşık 8 saat önce öldürülen gençlerden Hasan Akköse'nin annesi A.K'nın sosyal medyada intikam paylaşımı yaptığı ortaya çıktı.

A.K'nın oğlunun fotoğraflarını paylaşarak ‘Söz intikamını alacağım kuzum' yazdığı görüldü.

Yürütülen soruşturma kapsamında ilk cinayette ölen gençlerden Hasan Akköse'nin babası Y.A.'nın gözaltına alındığı ve ifadesine başvurulduğu öğrenildi. Y.A.'nın suçlamaları kabul etmediği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler