Denizli’de zincirleme kaza: 3 ölü, 4 yaralı

Denizli’de zincirleme kaza: 3 ölü, 4 yaralı

Denizli'nin Honaz ilçesinde yoldan çıkan bir otomobil orta refüjü aşarak karşı yönden gelen 2 araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazada 3 kişi öldü.

Denizli’nin Honaz İlçesi’nde yoldan çıkan bir otomobil orta refüjü aşarak karşı yola geçti. Karşı yönden gelen 2 otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada aynı otomobilde bulunan 3 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Kaza bugün saat 18.00 sıralarında Denizli-Ankara karayolu Gürlek virajında meydana geldi. Ersan Ulusan (24) yönetimindeki 20 BP 075 plakalı otomobille Denizli istikametine giderken, virajı alamayıp, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil orta refüjü aşarak karşı şeride geçti. Ulusan’ın kontrolünden çıkan otomobil, karşı yönden gelen ve Ankara istikametine giden Emrah Turan’ın kullandığı 20 DU 762 plakalı otomobile ardından da aynı yönde giden Ülfet Menteşeoğlu’nun kullandığı 17 ES 830 plakalı otomobile çarptı. Turan’ın kullandığı otomobil çarpışmanın etkisiyle paramparça olurken, motoru da yaklaşık 50 metre ileriye fırladı.

Kazada Turan’ın kullandığı otomobilde bulunan sürücü Emrah Turan ile kardeşi Fatma Turan ile Doğan İlker olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı otomobilde bulunan Musa Özütür de ağır yaralandı. Diğer otomobillerde bulunan Ülfet Menteşeoğlu ile Ersan Ulusan ve Şehrazat Ulusan da yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla Denizli Devlet Hastanesi ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. Kaza yerine gelen polis ve jandarma ekipleri inceleme yaparken, trafik akışı da kısa süreli aksadı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından üç kişinin cesetleri otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler