DEVA'nın seçim konvoyunda İstanbul sokakları 'Ilgaz'la coştu

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Şahin ile birlikte Bayazıt'tan başlayarak Yeşildirek, Mahmutpaşa, Kapalıçarşı güzergahında devam eden yürüyüş Eminönü'nde sonlandı.

DEVA Genel Başkanı Ali Babacan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Şahin'le birlikte seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Salı günü İstanbul'da düzenlenen ve Genel Başkan Babacan ile partililerin katıldığı yürüyüş Bayazıt'tan başlayarak Yeşildirek, Mahmutpaşa, Kapalıçarşı güzergahında devam etti ve Eminönü meydanında sona erdi.

Yürüyüşü ilginç kılan olay, partililerin hep bir ağızdan "Ilgaz, Anadolu'nun sen yüce bir dağısın" şarkısını söylemesiyle yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Şahin'in, Çankırılı olarak şarkıya eşlik etmesinin yanında, şarkının tamamlanmasına da önemli katkılar verdiği görüldü.

ŞAHİN: BİR YANDAN SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTIK BİR YANDAN DA MEMLEKETİMİZİ DE TANITTIK

Konuyla ilgili olarak kendisine ulaştığımız İdris Şahin; "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak siyasi çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Bayazıt'ta başlayıp Eminönü'nde son bulan yürüyüşümüzde beni ziyadesiyle mutlu eden anlar yaşadım. Kapalıçarşı'da tatlıcı bir hemşehrimizin jesti beni mutlu ederken, diğer yandan partililerin ve yürüyüşe katılan vatandaşların hep bir ağızdan 'Ilgaz'ı ülkemize tanıtan 'Ilgaz, Anadolu'nun sen yüce bir dağısın' şarkısını hep bir ağızdan İstanbul sokaklarında söylemesi beni çok duygulandırdı. Bir yandan seçim çalışması yaptık bir yandan da memleketimizi tanıttık" dedi.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler