Dilipak'tan AKP'lileri kızdıracak yazı: Çoğu eski FETÖ'cü

Dilipak'tan AKP'lileri kızdıracak yazı: Çoğu eski FETÖ'cü

Gerici ve provokatif yayınlarıyla bilinen, son olarak Cumhuriyet Gazetesi'ne bomba atılması çağrısıyla büyük tepki çeken Yeni Akit Gazetesi'nin yazarı Abdurrahman Dilipak, AKP içindeki FETÖ’cülere ilişkin dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Abdurrahman Dilipak, “İçinizdeki AKP’liler” başlıklı yazısında, “Dikkat edin, içimizdeki AKP’liler hiç eleştirmezler, kaz gelecek yerden tavuk esirgemezler, lider ve teşkilata sadakat görünürde aşk seviyesindedir” ifadelerini kullandı.

AYNI ROLÜ OYNARLAR
Dilipak şöyle devam etti:

“Her partide ya da örgütte böyle tipler vardır. Her eleştiriye öfkeli cevaplar verirler. En fedakar onlardır!. Brütüsler onların arasında gizlidir. Bu AKP’lilerin çoğu eski FETÖ’cüdür aslında. O FETÖ’cülerin dışarıda kalanları sızdıkları tarikat, cemaat, derneklerde aynı rolü oynarlar.”

“KORKAN BİRÇOK AK PARTİLİ TANIDIĞIM DA VAR
Abdurrahman Dilipak, “Ben, AKP kimliği altında birçok kişinin AK Parti içinde varlığını koruduğunu düşünüyorum” diyerek şunları yazdı:

“Parti kadrolarında değişimden söz ederken, gelenlerin gidenleri aratmasından korkan birçok AK Partili tanıdığım da var. Bu güven krizi devam ederse, güveni canlandıracak adımlar atılmazsa işler sarpa sarabilir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler