Din istismarcısının taciz görüntüleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Din istismarcısının taciz görüntüleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Sosyal medya bugün yine bir din istismarcısının tacizini gündeme getirdi. Sosyal medyada yer alan görüntülerde hoca olduğunu ileri süren bir erkek, kendisine yardım için gelen kadına cinsel istismarda bulunuyor.

Görüntülerde kendisine "Hoca" diyen bir erkek, önce kadının soyunmasını istiyor. Daha sonra kadının vücudunun çeşitli yerlerine Arapça yazılar yazan kişinin, kadına "Sıkılmıyorsun değil mi?" şeklinde sorular sorduğu, "Bugün şansına kalem de güzel yazıyor ha!" dediği duyuluyor. 

SERVET KAZANIYORLAR
Kadınların bu ve benzeri istismarcılara gitme nedenlerinin başında eşleriyle aralarını düzeltmek istemeleri ve görünmez varlıkların kendilerine musallat olduğunu düşünüp bunlardan kurtulma çabaları geliyor. 

Cin çıkartma, büyü bozma dolandırıcılığı yapan şarlatanlar, teknolojiden de yararlanarak sosyal medya platformlarında açtıkları hesaplarla psikolojik açıdan desteğe muhtaç haldeki kişileri ağlarına düşürerek hem cinsel saldırıda bulunuyor hem de paralarını alıyor. İddiaya göre mağdur ettikleri kişilerden 3 bin 500 TL talep ediliyor. 

Bugün sosyal medyada hızla yayılan, sanatçı ve gazetecilerin yanı sıra Twitter'daki çok takipçili hesapların paylaşımıyla gündeme gelen cinsel istismar görüntüleri büyük tepkiye neden oldu. Bazı haber siteleri, cinsel istismarda bulunan şahsın 5 gün önce tutuklandığını iddia etti. 

din-istismarcisi-tutuklandi-resim-012.jpg

İstanbul’da “cinci hoca” olarak bilinen, cinsel tacizden suç kaydı bulunan Burhan Dalgalı Esenler’de yakalandı. Sözde hocanın bir kadını soyundurarak bedenine Arapça yazılar yazdığı görüntüler ortaya çıkmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler