Dinç: Siyaset ve seçim bitti!

Dinç: Siyaset ve seçim bitti!

Belediye Başkanı İrfan Dinç, dün basın mensupları ile bir araya geldi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, dün basın mensupları ile bir araya geldi. Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda Başkan Dinç, hem seçim değerlendirmesi hem de gerçekleştirilecek olan projelere değindi..

“Son derece huzurlu bir seçim gerçekleştirildi” diyerek konuşmasına başlayan Başkan Dinç, “30 yıllık yerel seçim tarihi boyunca en huzurlu ve güven ortamının en yüksek olduğu bir seçimi yaşadık. Herkese teşekkür ederim” dedi.

“Halkımız sağduyusunu en üst seviyede göstermiştir ve teşekkürü fazlasıyla hak etmiştir” diyen Başkan Dinç, “10 yıl boyunca geçmiş dönemlerle kıyaslanmayacak ölçüde hizmetler gerçekleştirdik” dedi.

“Siyaset ve seçim bitti” diyen Başkan Dinç, “Artık hizmet ve çalışma zamanı. Halkımız bizlere gösterdiği  teveccühle, artık hizmete ve gelişmeye devam mesajı vermiştir. Bizler de verilen bu teveccüh sonrasında daha gayretli bir çaba göstereceğiz. Üzerimize yüklenen yükün farkındayız. Eksik ve noksanlıkları tamamlayarak daha fazla gayret göstereceğiz” dedi.

Yeni dönemde gerçekleştirmeyi planladığı projelere de değinen Başkan Dinç, “Ankara Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile Tatlıçay Projesi, Alparslan Türkeş Parkı ve Aşiyan Köprülü kavşağı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın katkıları ile Gençlik Merkezi projelerini hayata geçireceğiz. Daha işe başlamadan bu 4 önemli projenin kaynakları hazır. Bu hükümet ve iktidarın gücü ile oluyor” dedi.

Seçim sürecine de değinen Başkan Dinç, seçimlerde aday olacaklara da tavsiyelerde bulunarak, “Etrafınızdaki 4-5 şakşakçının desteği ile aday olunmaz. Halk ne diyor, bunu iyi bilmek lazım. Bunun için mutlaka bir anket yaptırmanız lazım” dedi.

Çankırı’da proje anlayışını kendisinin başlattığını da aktaran Başkan Dinç, “Çankırı yerel yönetimine proje kavramını yerleştirdik. Artık herkes bir yerden kopyala yapıştır yapsa da projesi ile geliyor” dedi.
İhalelerin Çankırılılara verilmesi konusuna da değinen Başkan Dinç, “Diyorlar ki ihaleleri Çankırılılar'a vereceğiz. İhaleyi şuna ya da buna vereceğim demek suçtur, ihaleye müdahaledir. Ben Çankırılıya ihale vereceğim başkasına vermeyeceğim diyemezsiniz. Kimseye göre şartname hazırlanmaz. Bunlar saçma sapan laflar. Toplum karşısında ne konuştuğunu iyi bileceksin” dedi.

Son olarak Çankırılıların kira öder gibi ev sahibi olacaklarını da yenileyen Başkan Dinç “Toki 2. Etap’da 613 konutun yapımına başlıyoruz. Bunun yanında Çankırı’mızın 3 giriş noktasında Uydukent projemizin de görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor. Söz verdik, herkesi kira öder gibi ev sahibi yapacağız” dedi. (Karatekin)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler