Direksiyonda sevgili kavgası: 2 can kaybı

Direksiyonda sevgili kavgası: 2 can kaybı

Mudanya'da 3 üniversite öğrencisinin içinde bulunduğu otomobilin takla atması sonucu 2 üniversiteli kız öldü, sürücü erkek ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Bursa’nın Mudanya ilçesinde 3 üniversite öğrencisinin içinde bulunduğu otomobilin takla atması sonucu 2 üniversiteli kız öldü, sürücü erkek ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Sürücü 21 yaşındaki Muhammed Hamza Üstünbaş, "Cansu benim sevgilimdi. Yolculuk sırasında tartıştık. Bir anda direksiyona sarılıp kırdı ve olanlar oldu. Keşke onların yerine ben de ölseydim" dedi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 1'inci sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Cansu Günay ile erkek arkadaşı üniversite öğrencisi Muhammed Hamza Üstünbaş, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde okuyan kız arkadaşları 20 yaşındaki Kübra Buse Bingül’ü ziyaret için dün Bursa’ya geldi. Mudanya'ya gezmeye gitmek isteyen 3 genç otomobil kiraladı. Otomobilin direksiyonuna geçen Muhammed Hamza Üstünbaş'ın yanına Cansu Günay, arkaya ise Kübra Buse Bingül oturdu. Yaklaşık 30 kilometre gittikten sonra otomobil Güzelyalı kavşağında kontrolden çıkarak takla attı. Kazada Kübra Buse Bingül olay yerinde, ağır yaralanan Cansu Günay da kaldırıldığı Muradiye Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi. Hafif yaralanan sürücü Muhammed Hamza Üstünbaş ise Muradiye Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
 
ÖLDÜREN TARTIŞMA
Muhammed Hamza Üstünbaş verdiği ifadede, "Cansu benim sevgilimdi. Otomobili sürerken bir konu nedeniyle tartışmaya başladık. Sinirle bir anda direksiyona saldırdı ve olanlar oldu. Keşke onun ve Kübra’nın yerine ben ölseydim" diye konuştu.
 
Cansu Günay ile Kübra Buse Bingül’ün cesetleri, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturmaya Mudanya Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler