Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Çankırı'da

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Çankırı'da

Kastamonu'da bugün gerçekleştirilen AK Parti İl Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısı ile birlikte STK Başkanları toplantılarına katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ankara dönüş yolunda Çankırı'ya uğradı.

DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bugün akşam saatlerinde Kastamonu'dan Ankara'ya dönüş yolunda Çankırı'ya uğradı. Bakan Çavuşoğlu'nu Vali Abdullah Ayaz, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ve AK Parti milletvekili Salim Çivitcioğlu Koç Otel'de ağırladılar.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; Kastamonu'da partisinin İl Teşkilatı Danışma Meclisi ile birlikte sivil toplum örgütleri ile yapılan toplantılara katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Ankara'ya dönüş yolunda saat 19:00 dolaylarında Koç Otel'de misafir edildi.

Bakan Çavuşoğlu ile sohbet havasında geçen akşam yemeğindeki buluşmaya Cumhur İttifakı ortaklarından AKP ve MHP İl Başkanları da katıldı.

Yaklaşık olarak iki saat süren organizasyon sonrası Bakan Çavuşoğlu'nun Ankara'ya gitmek için saat 21:00 dolaylarında Çankırı'dan ayrıldığı öğrenildi.

cavusoglu-cankiri-resim-0555.jpg

Çavuşoğlu'nun ziyaretinde düzenlenen yemeğe AK Parti teşkilatı ile birlikte İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çıbık, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Orta Belediye Başkanı Bayram Yavuz Onay, Eldivan Belediye Başkanı Mustafa Lafcı, Kızılırmak Belediye Başkanı Bayar Soysa, Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, Yaylakent Belediye Başkanı Kadir Dede, Saçak Belde Belediye Başkanı Ramazan Yarım da katıldı.

cavusoglu-cankiri-resim-02.jpg

cavusoglu-hakki-esen-resim-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler