Diyarbakır'da evli olduğu kadını benzin dökerek yaktı!

Diyarbakır'da evli olduğu kadını benzin dökerek yaktı!

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde eşi Can Yılmaz'ın (35),benzin dökerek ateşe verdiği Güllü Yılmaz (30),12 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Eşini ve kızını benzin döküp ateşe veren Can Yılmaz ise gözaltına alındı...

Diyarbakır'ın Ergani ilçesi Aziziye Mahallesi'nde, 17 Ekim günü, uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen 3 çocuk babası Can Yılmaz (35), eşi Güllü Yılmaz (30) ile tartıştı.

BENZİN DÖKÜP ÇAKMAĞI ÇAKTI
Yılmaz, evde, bidonda bulunan benzini kızı Zeynep ve eşi Güllü'nün üzerine döküp ateşe verdi. Kendi üzerine de bir miktar benzin döken Can Yılmaz, çakmağı çaktı.

İKİNCİ KATTAN AŞAĞI KENDİNİ BIRAKTI
Güllü Yılmaz, alevler içinde kendisini ikinci kattaki evlerinin penceresinden boşluğa bıraktı. Feryatları duyan komşuları, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen itfaiye ekipleri, evdeki alevlere müdahale ederek söndürdü. Vücutlarında yanıklar oluşan Yılmaz çifti ile kızları Zeynep, Ergani Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

KOCA GÖZALTINA ALINDI
Durumu ağır olan Güllü Yılmaz, buradaki ilk müdahalesinin ardından Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavileri tamamlanan Zeynep Yılmaz akrabalarının yanına yerleşirken, Can Yılmaz ise gözaltına alındı.

HAYATA 12 GÜN TUTUNABİLDİ
Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Güllü Yılmaz, dün saat 10.00 sıralarında doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı. Gözaltındaki Can Yılmaz'ın emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler