Doblo araçta 9 kişi olunca!

Doblo araçta 9 kişi olunca!

Şanlıurfa'da, akraba ziyaretine giden aynı aileden 9 kişinin içinde bulunduğu otomobil, kaza yaptı.

Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada can pazarı yaşanırken, doblo tipi araçta bulunan Sema Yücel, Gülizar Yücel, olay yerinde hayatını kaybederken, 7 kişi ise yaralandı.

Kaza, dün saat 20.30 sıralarında, Şanlıurfa-Gaziantep Karayolu, Keçiburçu Köyü yakınları otoban gişeleri mevkiinde meydana geldi. Gaziantep'te ikamet eden ve toptancılık işiyle uğraşan 46 yaşındaki Cemal Yücel, Şanlıurfa'daki yakınlarını ailece ziyaret etmek için 27 L 5838 plakalı doblo araçla yola çıktı. İçersinde çocuklarının da bulunduğu toplam 9 kişiyle yolculuk yapan sürücü Cemal Yücel, direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu sol tarafında bulunan kayalara çarpması sonucu art arda taklalar atarak su kanalı içerisinde durabildi.

Yücel'in kullandığı araç kazadan sonra hurdaya dönerken, araç içersindeki çoğunluğu çocuk 9 kişi yaralandı. Seyir halindeyken kazayı gören diğer sürücüler, ise 112 acil servise ihbarda bulundu. Araç içersinde sıkışan yaralıların imdadına Şanlıurfa Belediyesine ait kaza kırım ekipleri ile 112 ekipleri yetişti. Kapısı sökülen ve ön tarafı kullanılamaz hale gelen araçtan çıkartılan sürücü Cemal Yücel'in 36 yaşındaki eşi Sema Yücel, ile 16 yaşındaki kız kardeşi Gülizar Yücel, kaza yerinde hayatını kaybetti. Kazada Mustafa (9), Mahmut (5), İsmet (31) sürücü Cemal Yücel ile birlikte isimleri henüz tespit edilemeyen üç kişi ambulanslarla Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi ile Harran Üniversitesi Araştırma Tıp Fakültesine sevk edildi. Acil serviste tedavi altına alınan yaralılardan 2 kişinin durumunun ağır olduğu, diğer 5 kişinin ise hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Kazayı duyarak olay yerine gelen Yücel ailesinin yakınları sinir krizi geçirdi. Gözyaşı döken Yücel ailesini fertlerini kaza yerindeki görevliler teselli etti.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (kaynak: dha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler