Doğum günü kutlamasından dönen Eda Nur ile 2 arkadaşı öldü

Doğum günü kutlamasından dönen Eda Nur ile 2 arkadaşı öldü

Bursa'nın Kestel ilçesinde, doğum günü kutlamasından dönen dört arkadaşın bulunduğu araç, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra bir beton aydınlatma direğine çarptı.

BURSA'da gerçekleşen kaza, saat 01:00 sıralarında Kestel ilçesinde meydana geldi. Eda Nur Baykay, doğum gününü arkadaşları Sıla Çelik, Sinan Karakuş ve Adem Duran ile Bursa kent merkezinde kutladı. Kutlamanın ardından 4 arkadaş, Adem Duran idaresindeki 16 AFT 818 plakalı otomobil ile İnegöl ilçesine gitmek üzere yola çıktı. Ankara Bulvarı, Barakfaki Organize Sanayi Bölgesi mevkiinde iddiaya göre, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak yaklaşık 50 metre savrulan otomobil, önce trafik levhasına ardından da beton aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kazayı gören diğer sürücüler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

YARALININ DURUMU CİDDİ

sila-celik-resim-02.jpg

Kazada sıkışan Eda Nur Baykay, Sıla Çelik (solda) ve Sinan Karakuş’un sağlık ekiplerince yapılan kontrollerinde hayatlarını kaybettikleri belirlendi. İtfaiye ekiplerinin araçtan çıkardığı sürücü Adem Duran ise sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Duran, Kestel Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis ekipleri çevreyi güvenlik altına alarak trafiği tek şeritten kontrollü bir şekilde yönlendirdi.

adem-duran-kestel-bursa-kaza-resim-02.jpg
Halen hayati tehlike altında bulunan ve hastanede tedavisi devam eden araç sürücüsü Adem Duran...

Yaralı sürücünün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Polis incelemelerinin ardından üç kişinin cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Aracın çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

EDA NUR'UN SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

eda-yasgunu-bursa-resim-02.jpg

Eda Nur Baykay'ın kazadan 1 saat önce sosyal medya hesabından paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Arkadaşlarıyla eğlence mekanında kutlama yapan Baykay'ın doğum günü pastasıyla çekilen videosunu paylaştığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler