Dolmabahçede görkemli gece

Dolmabahçe'de görkemli gece

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın 25. kuruluş yıldönümü İstanbul - Dolmabahçe Sarayında görkemli bir gece ile kutlandı.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın 25. kuruluş yıldönümü 18 Haziran Cumartesi akşamı Dolmabahçe Sarayında düzenlenen görkemli gece ile kutlandı.

Güzel bir haziran akşamında yaşanan geceye başta Türk Sanat Müziğinin hanımefendi sanatçısı Emel Sayın olmak üzere Neşe Dilekçioğlu da söylediği Çankırı türküleri ile dinleyenlere müzik ziyafeti çektiler.

GECEDEN FOTOĞRAF KARELERİ İÇİN TIKLA

Vakfın 25. yıl etkinlikleri çerçevesinde hazırlanan geceye başta Vakfın kurucularından Çankırı'nın duayen isimlerinden Nevzat Ayaz olmak üzere, Dr. Şadan Odabaşı, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Ak Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin, Vakıf Başkanı Eşref Harmandar, İstanbul Valiliği İl Özel İdare Genel Sekreteri Sabri Kaya, işadamları Galip Karataş, İsmail Işık, Ekrem Ekmekçi, Selahattin Düzbasan, ÇANDEF Başkan Yardımcısı Ahmet Özdemir ile Vakıf Yönetim Kurulu, çok sayıda işadamı, stk yöneticisi, bürokrat ve Çankırılı davetli katıldı.

Geceye Sözcü18 yazı ailesi olarak başta genel yayın yönetmenimiz Vedat Beki olmak üzere yazı ailemizin önemli isimlerinden İbrahim Zencirci ve Ömer Faruk Eryılmaz da davetliler arasındaydı.

esref-gece-resim-04.jpg

EŞREF HARMANDAR: 25. YILIMIZI KUTLAMANIN
SEVİNCİNİ VE MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Gecede bir konuşma yapan Vakıf Başkanı Eşref Harmandar, Vakıf olarak bugüne kadar yapılan hizmetlerle birlikte vakfın kuruluşundan bu yana geçen sürede destek verenlere teşekkür ederken "İstanbul'da yaşayan hemşerilerimizin buluşma noktası olan vakfımızın yeni restore çalışmaları sürdürülen bina ile birlikte çok daha prestijli bir mekanda çalışmalarını sürdürecek. Bununla birlikte Vakıf olarak sosyal donatıları ile çok daha geniş alanları hedefleyen projelerimizi de hayata geçirmenin gayretinde olurken, özellikle gençlerimizin üniversite eğitimlerine maddi destek amacıyla uyguladığımız öğrenci burslarımızın da sayısını artırmanın gayretinde olacağız" dedi.

sahin-kadir-dolmabahce-resim-03.jpg

ŞAHİN VE ÖĞÜT GECE BOYU BİRLİKTEYDİLER

12 Haziran seçimleri sonrasında TBMM'de milletvekili olarak görev yapacak olan Ak Parti Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin ile CHP İstanbul 1. bölge milletvekili Kadir Gökmen Öğüt eşleri ile birlikte gecede aynı masayı paylaştılar. Gece boyunca ikilinin hararetli sohbetleri dikkatlerden kaçmadı.

gece-vedo-tuncer-resim-06.jpg

GECENİN YILDIZI EMEL SAYIN

Gecenin sanatçı konukları ise Neşe Dilekçioğlu ile birlikte Türk Sanat Müziğinin güçlü ve eskimeyen sesi hanımefendi sanatçı Emel Sayın, konuklara müzik ziyafeti çektiler.

Özellikle Emel Sayın'ın Dolmabahçe Sarayının atmosferine uyan ses tonuyla seslendirdiği şarkılarla kendisini dinleyenlerin büyük beğenisini toplarken, gecenin yaşanmasında adı geçen TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'in davete icabet etmeyişi davetli masalarında gecenin konusu olarak baş köşede yerini aldı.

Fotoğraflar: Mustafa Haliloğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler