Düğün gecesi geline dayak!

Düğün gecesi geline dayak!

Damat tarafından dövülen gelinin çekilen fotoğraflarında gözünde, elinde morluk oluştuğu ve gelinliğine de kan bulaştığı gözlemlendi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, düğün gecesi çıkan tartışmada damat tarafından dövülen gelin, hastaneye kaldırıldı.

Damat tarafından dövülen gelinin çekilen fotoğraflarında gözünde, elinde morluk oluştuğu ve gelinliğine de kan bulaştığı gözlemlendi. Kocasından şikâyetçi olmayan gelin ise tekrar dayak yediği eve götürüldü.

KAYINVALİDE TARTIŞMASI

İnegöl’de yapılan düğünün ardından, gece geç saatlerde evlerine giden gelin ve damat arasında, “kayınvalide tartışması” çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine damat tarafından darp edildiği ve yüzünde şişlikler oluştuğu öne sürülen gelin, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.



TEKRAR O EVE GÖTÜRÜLDÜ

Bursa’nın İnegöl İlçesinde düğün gecesi damat tarafından dövülen gelin hastanelik oldu. Yüzünde şişlikler oluşan gelin şikayetçi olmayınca, tedavisinin ardından tekrar damadın evine götürüldü.

Olay dün gece İnegöl’ün Akhisar Mahallesinde meydana geldi. Düğünün ardından gece geç saatlerde evlerine giden gelin D.O. ile damat arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre damat, gelin D.O.’yu dövdü. İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan gelin D.O. eşinden şikayetçi olmadı. Hastanede ayakta tedavisi yapılan gelin yakınları tarafından yeniden damadın evine götürüldü.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler