Dünya eski kick boksçu Andrew Tate'i konuşuyor

Dünya eski kick boksçu Andrew Tate'i konuşuyor

ABD’li eski kick boksçu Andrew Tate, Romanya’da gözaltına alındıktan sonra yeni bilgiler gelmeye başladı. "Tate'in melekleri" lakabıyla tanınan iki genç kadının ise şebekenin eline düşen kadınları zorla cinsel içerikli filmlerde oynattığı ortaya çıktı.

ROMANYA’da gözaltına alınan ABD’li eski kick boksçu ve sosyal medya fenomeni Andrew Tate’i gündemden düşmüyor.

Cinsiyetçi açıklamaları yüzünden tepki çektiği bir dönemde Romanya’da bir fuhuş şebekesi kurduğu ortaya çıkan Tate geçen hafta iklim aktivisti Greta Thunberg ile de atışmıştı.

Tate, Thunberg ile atıştıktan kısa bir süre sonra Romanya’da yapılan operasyonla gözaltına alındı.

Tate’in Romanya’da bir fuhuş çetesi kurduğu ve burada genç kadınlara cinsel saldırıda bulunarak tecavüz ettiği ortaya çıkarken ona yardımcı olan iki kadının da kimliği belli oldu. İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan haberde "Tate’in Melekleri" lakaplı iki genç kadının fuhuş şebekesini yönettiği belirtildi.

luana-radu-romanya-resim-02.jpg
Luana Radu

İngiliz medyasında yer alan haberlerde Tate’in en büyük yardımcılarından olan 32 yaşındaki eski polis memuru Luana Radu ile ABD’li "iş insanı ve sosyal medya fenomeni" 28 yaşındaki Georgiana Naghel’in de gözaltına alındığı duyuruldu.

fuhus-cetesi-romanya-resim-01.jpg
Georgiana Naghel

ZORLA CİNSEL İÇERİKLİ FİLM ÇEKTİRİYORLARMIŞ

Bu iki kadının ise şebekenin kaçırdığı 6 kadını mahkum olarak tutmaya yardımcı olduğu belirtildi. Alıkonulan kadınlara zorla pornografik içerikler ve cinsel içerikli filmler yaptırdıkları belirtilirken yaklaşık yüz milyon dolarlık bir örgüt kuran çetenin insan kaçakçılığı da yaptığı belirtilirken yargı sürecinin de devam ettiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler