Dünyaca ünlü aktör Alec Baldwin, film setinde gerçek cinayete neden oldu

Dünyaca ünlü aktör Alec Baldwin, film setinde gerçek cinayete neden oldu

Yapımcı ve oyuncu 68 yaşındaki ünlü aktör Alec Baldwin, son filminin bir sahnesinde elindeki silahtan çıkan kurşunlarla bir kişinin ölümüne bir kişinin de yaralanmasına neden oldu.

 

Çekimleri ABD’nin New Mexico eyaletinde süren Rust filminin setinde perşembe günü inanılmaz olay yaşandı. Filmde “Harland Rust” karakterini canlandıran Alec Baldwin görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i kazara öldürdü, yönetmen Joel Souza'yı da yaraladı. Olayın Baldwin’in elindeki silahın ateş alması sonucu yaşandığı öğrenildi.

42 yaşındaki görüntü yönetmeni Hutchins, helikopterle Albuquerque'deki New Mexico Üniversitesi Hastanesi'ne nakledildi ve burada öldü. Santa Fe İlçesi Şerif ofisine göre, 48 yaşındaki Souza, ambulansla Santa Fe'deki Christus St. Vincent Bölgesel Tıp Merkezi'ne götürüldü ve burada yaraları nedeniyle tedavi görüyor.

Şerifin ofisi yaptığı açıklamada, Hutchins ve Souza'nın "yapımcı ve oyuncu 68 yaşındaki Alec Baldwin tarafından bir ateşli silah ateşlendiğinde vurulduklarını" söyledi.

Santa Fe Şerif Departmanı’ndan yapılan açıklamada “Alec Baldwin sorgulandı ve serbest bırakıldı. Hiçbir suçlama ve tutuklama yapılmadı” denildi. Bonanza Creek Çiftliği’nde sürdürülen çekimlere ara verildi.

halyna-hutchins-joel-souza-alec-baldwin.jpg

Olayda Halyna Hutchins yaşamını yitirdi (solda) ve yönetmen Joel Souza yaralı olarak hastanede tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler